Sector19 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja tu czekam na jakis wynik z Gf2 bo nie amm zadnej motywacji... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 JA tez :/ a tak to by karta przesza V mody i jaza.. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Widze że mały zastój sie zrobił ;) To ja dorzucę wyniczek mojego ATI FireGL (X300 PRO) 128MB /128 BIT Hynix 5ns :/ Sterowniki najnowsze do FireGl :> Wieczorkiem coś wiecej spróbuje zdziałać ;) Edytowane 7 Lipca 2006 przez Drozda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Just4Fun Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) eee chlopaki cos wam kiepsko poszedl ten konkurs;)... moze jak by jakies nagrody przyfundowac to by sie rozkrecilo? i karty potanialy... http://www.allegro.pl/item144079705_ati_ra...v_out_dell.html 79zl- Edytowane 28 Listopada 2006 przez Just4Fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 kiepski organizator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Jakby nie patrzec wygralem :) :lol2: :lol2: :lol: :lol: w kategorii Gf2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) kiepski organizator raczej pad oc-teamu ? :mur: Szkoda slow już mi na Ciebie, nikt sie prawie nie zgłaszał, bo karty za drogie, a tu cośtam, a tu trzeba wydać pieniadze ble ble ble. Pomysł był rzucony, rozreklamowany na inne fora, nie wyszło. Edytowane 28 Listopada 2006 przez LukeXE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 raczej pad oc-teamu ? :mur: Szkoda slow już mi na Ciebie, nikt sie prawie nie zgłaszał, bo karty za drogie, a tu cośtam, a tu trzeba wydać pieniadze ble ble ble. Pomysł był rzucony, rozreklamowany na inne fora, nie wyszło. kto organizowal, ty czy ja? wyszlo cokolwiek? NIE! wiec kijowy organizator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 ale skoro oc-team jako forum to organizowało, a potem forum nie było, to mimowolnie pomysł nie wypalił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 ale skoro oc-team jako forum to organizowało, a potem forum nie było, to mimowolnie pomysł nie wypalił fc competition tak samo sie zakonczy jak ten.... bo cokolwiek zrobi jedna czy dwie osoby, zero nagrod. A tak krzyczysz ze sponsorow sie znajdzie...to ich znajdzi i dopiero zacznij cos robic. Pozatym ochlon jak nie masz nic na sumieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Wlasnie, tu jest problem, bo musza byc nagrody, zeby w ogole cos zachcialo sie komus robic, bo bez korzysci materialnych to szkoda cos robic. Polska mentalnosc. Sam od siebie moge dac pare rzeczy na nagrody na fc competition. Zreszta, niewazne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Wlasnie, tu jest problem, bo musza byc nagrody, zeby w ogole cos zachcialo sie komus robic, bo bez korzysci materialnych to szkoda cos robic. Polska mentalnosc. Sam od siebie moge dac pare rzeczy na nagrody na fc competition. Zreszta, niewazne To po co to wogole chcesz organizowac jak to i tak nie wypali :mur: zrob cos od poczatku do konca z jakims przemyslanym planem, bez zmian w trakcie a nie marudzisz jak stara baba pozniej ciagle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) A czemu ma nie wypalic ? Konkurs jest, bedzie trwal kupe czasu, aż za dlugo. Nagrody będą, moze nic kosztownego, ale napewno coś będzie. Jesli dla Ciebie konkursu bez nagród nie powinno być, to w nim nie uczestnicz i tyle, simple. Ja marudze ? O lol Edytowane 28 Listopada 2006 przez LukeXE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 A czemu ma nie wypalic ? Konkurs jest, bedzie trwal kupe czasu, aż za dlugo. Nagrody będą, moze nic kosztownego, ale napewno coś będzie. Jesli dla Ciebie konkursu bez nagród nie powinno być, to w nim nie uczestnicz i tyle, simple. Ja marudze ? O lol tak marudzisz, ze malo osob, ze wolno robia... Ja wemze udzial nawet bez nagrod, ale nie mysl sobie, ze do takiego konkursu zapisze sie i bedzie robic cokolwiek wtedy wiecej osob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) tak marudzisz, ze malo osob, ze wolno robia... Ja wemze udzial nawet bez nagrod, ale nie mysl sobie, ze do takiego konkursu zapisze sie i bedzie robic cokolwiek wtedy wiecej osob Ja marudze, ze mało osob ? a zacytowac twoje posty, ze gadaniem, ze bedzie gora 3-4 osoby w tym konkursie ? :mur: :mur: I co do tego, ze wolna robią, pierwsze slysze. Wiec chyba raczej mowisz o swoim marudzeniu, ze jak etylenu nie uwzglednimy, to ty nie robisz autokaskady. I specjalnie dla ciebie, jako ze jedyny na nim bedziesz robic, masz juz wieksze szanse od innych, czyli tych, ktorzy na co2 będą robic. Jeszcze ci malo ? Edytowane 28 Listopada 2006 przez LukeXE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Just4Fun Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Hej miski nie klocie sie;) Co do nagrod hmm... no cosik moge wam podrzucic na te zawody:) pod warunkiem ze nie wezmie w nich udzialu 5 osob... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 @ryba: wyluzuj ;) konkurs nie wyapalil, oc team padł, no ale co zrobic, tak to juz jest, ja karte sobie kupielm, wynik zrobilem, a to ze konkurs nie wypalil to mnie nie martwi wynik jakis tam mam i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Wogole trzeba by do kupy zebrac wyniki kto wogole cokolwiek pokazał.. I wyłonić zwyciężcę. Teamu PurePC. ( Kszonek w kategorii X300 ja w kategorii GF2GTS.. :P ) Edytowane 29 Listopada 2006 przez Kwazor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Wogole trzeba by do kupy zebrac wyniki kto wogole cokolwiek pokazał.. I wyłonić zwyciężcę. Teamu PurePC. ( Kszonek w kategorii X300 ja w kategorii GF2GTS.. :P ) Kwazor ja mam lepszy wynik w kategorii Gf2GTS :)... Hehehe dobra zaraz tutaj dodam 2 wtniki z 2Ti i 2 GTS :)... edit Jednak nie moge znalezc nigdzie wyniku z 2GTS :)... ale ale... mam karte w domu :) wiec skocze do koelgi (on ma AGP :P) i costams ie wykreci... znalazlem narazie tylko wynik 7445Markow Gf2Ti :) Edytowane 29 Listopada 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...