Tomisek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No i stalo sie- dzisiaj stalem sie wlascicielem pierwszego w zyciu laptopa FS 1667. Mam takie pytanie- lapek kupiony w Vibisie u mojego kolegi-= daje mi go na testowanie na 5 dni i ew. jak cos nie tak to wymieni na inny( ale kasa zaplacona). Moze jakies sugestie jak taki test 5-dniowy laptopa powinien wygladac zeby wykryc jak najwiecej ukrytych wad??? Trzymac go moze ciagle wlaczonego?? Moze jakies testy czy poprostu olac temat i normalnie na nim pracowac .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 zaaplikuj mu jakies zasobozerne aplikacje typu 3dmark, autocad, starynight, odpal rozne gry i zobacz jak sie zachowuja... po prostu zajezdzaj go maksymalnie... jeden error, zwis, cokolwiek - odnosisz do sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Napisz jakas male recke na jego temat bo ja wlasnie we wtorek udaje sie po niego do Vobisu, chodzi mi po glowie jeszcze MSI M635 ale chyba jednak zdecyduje sie na FS. Zadowolony jestes z zakupu ? Update. Skoro go masz to zadam kilka konkretnych pytan :> 1. Procesor, masz Semprona tak ? Wiec, czy jest to wersja 25W czy 64W ? 2. Jaki jest czas reakcji matrycy ? 3. Pamieci to 333 czy 400 ? Przy okazji, nie wiesz czy w Vobisie mozliwe jest od razu wrzucenie 1GB 400 zamiast tych 512 ? 4. Jaka jest predkosc obrotowa dysku ? 5400rpm czy 4200 ? 5. Notek ma IRDE ? 6. Ilu komorowa jest bateria ? 8 cellowa ? I jak dlugo trzyma ? Sporo tego ale naprawde z gory dzieki za odpowiedz :) Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez astray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Odpada co do recki bo to pierwzy moj laptop i nie moge sie odniesc co i jak. Co do pytan zadanych przez ciebie jest jeden problem ;) Nie wiem ;) Gdzie szukac odpowiedzi????? Instrukcja????? Jutro moge zadzwonic do sklepu i mi powiedza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 hm, w instrukcji powinno byc chyba, sam nie wiem bo to tez bedzie moj pierwszy lapek :D a co do procka pamieci i dysku to mozesz sprawdzic programem EVEREST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...