Skocz do zawartości
Tomisek

Test Laptopa Fs 1667

Rekomendowane odpowiedzi

No i stalo sie- dzisiaj stalem sie wlascicielem pierwszego w zyciu laptopa FS 1667. Mam takie pytanie- lapek kupiony w Vibisie u mojego kolegi-= daje mi go na testowanie na 5 dni i ew. jak cos nie tak to wymieni na inny( ale kasa zaplacona). Moze jakies sugestie jak taki test 5-dniowy laptopa powinien wygladac zeby wykryc jak najwiecej ukrytych wad???

Trzymac go moze ciagle wlaczonego?? Moze jakies testy czy poprostu olac temat i normalnie na nim pracowac ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz jakas male recke na jego temat bo ja wlasnie we wtorek udaje sie po niego do Vobisu, chodzi mi po glowie jeszcze MSI M635 ale chyba jednak zdecyduje sie na FS. Zadowolony jestes z zakupu ?

Update.

Skoro go masz to zadam kilka konkretnych pytan :>

1. Procesor, masz Semprona tak ? Wiec, czy jest to wersja 25W czy 64W ?

2. Jaki jest czas reakcji matrycy ?

3. Pamieci to 333 czy 400 ? Przy okazji, nie wiesz czy w Vobisie mozliwe jest od razu wrzucenie 1GB 400 zamiast tych 512 ?

4. Jaka jest predkosc obrotowa dysku ? 5400rpm czy 4200 ?

5. Notek ma IRDE ?

6. Ilu komorowa jest bateria ? 8 cellowa ? I jak dlugo trzyma ?

Sporo tego ale naprawde z gory dzieki za odpowiedz :)

Edytowane przez astray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpada co do recki bo to pierwzy moj laptop i nie moge sie odniesc co i jak. Co do pytan zadanych przez ciebie jest jeden problem ;) Nie wiem ;) Gdzie szukac odpowiedzi????? Instrukcja????? Jutro moge zadzwonic do sklepu i mi powiedza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi