espero Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam Jedno pytanie do użytkowników Asrocka k7nf2. Czy po wyłączeniu kompa power down systemu nadal pozostaje pod napięciem urządzenia USB i PS2. Mianowicie objawia sie to tym że mysz podłączona pod usb nadal świeci a klawiatura radiowa i jej baza nadal pozostaje pod napięciem tzn dioda sygnalizująca pracę nadal świeci(ps2). W poprzedniej płycie ABIT po wyłączeniu kompa wszystko gasło. Płyte wymieniłem niedawno na asrocka i nie wiem czy to normalne w tej płycie czy jest ona uszkodzona. Dzięki za odp. pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Tak to jest normalne jesli jest zworka na płycie to możesz przestawic ja by w std-by nie było zasilania na mysz i klawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espero Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dzięki problem rozwiązany jest taka zworka PS2_USB_PWR1 wystarczy ją odpowiednio ustawić, przeoczenie :oops: pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...