Bulinek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Witam :) Mam Athlona XP 2000+ (nie podkrecany) i jakis tam smieszny radiator + wentylatorek (standardowy - taki za 49zl hehe) Normalnie ma 52/53 stopnie - przy stresie temperatura wzrasta do ok 57 stopni... i teraz moje pytanie - czy warto kupic Volcano 7+ zeby zmniejszyc troche ta temperature ? ...i o ile ona mniejwiecej spadnie? Pozdrawiam wszystkich :D Bulinek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Kupno sie na pewno oplaca, a temp mysle ze okolo 45 moze i nizej bedzie. Procek z wentylem kiepsko sie kreci (do2200+ mniej wiecej) wiec Volcano 7+ styka w 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 taka rada przyjacielu, abys poszukal troszeczke w postach, bo byly takie tematy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Myślę że warto zainwestować w ten cooler.Sam mam Titana ale widziałem Volcano w akcji :) Co prawda na wysokich obrotach jest tylko troszkę ciszej niż na lotnisku podczas startu samolotu :( ale i tak warto . Temperaturka procka napewno spadnie a i podkręcić się da bez problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...