Snooze Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Poszukuje programu ktory dziala na podobniej zasadzie do rmdc++ (sciaganie od kilu osob naraz). Co mozecie mi polecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 mi najbardziej odpowiada ReverseConnect, ale są jeszcze np. PeerWeb DC++, StrongDC++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja polecam Zion++... bardzo lekki i ma duzo opcji. Tez kiedys uzywalem rm wiec wiem co czujesz ;) Tylko jest maly haczyk - dlatego, ze we francji zmienii prawo autor nie udostepnia go wiecej na serwie... - pobierz od kogos na hubie. Zion++ najnowsyz to 2.16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...