Skocz do zawartości
DonCorleone91

Grafa Pci-e

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebuje taniej grafiki na PCI-E do 350zł. Jestem graczem i lubie sobie pograć więc chciałbym żeby bez problemów chodziły takie gry jak Need for Speed: Most Wanted oraz The Godfather. Wiem że to nie jest zbyt duża kwota no ale chwilowo muszę kupić kartę za takie pieniądze :) Jaką karte polecacie?? Czy za te pieniążki znajde GeForce`a 6600?? Pozdrawiam i dzięki wszystkim za pomoc ;)

Edytowane przez DonCorleone91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pomyśle nad dołożeniem no ale raczej wolałbym nie przekraczać tej kwoty bo i tak ostatnio naruszyłem budżet domowy ;) Jeżeli macie jakieś linki to podajcie. I wogóle jak już to jakiej firmy brać...?? Może MSI bo ostatnio widziałem że są w miare tanie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja mam x550 128mb który jest wart niecałe 200zł i NFSMW smiga na 124x768 max detale bez ani jednego laga, oczywiscie po podkreceniu, i w 3dmarku na 256mb ram i 2700mhz sempie robi prawie 14000pkt w 3dmarku 2001se

Moze cos takiego http://www.allegro.pl/item96856602_asus_ge...pci_e_box_.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle o tej(Mile by było żeby karta była z tego sklepu). Wogóle wymieniam podzespoły do kompa i czy ta karta rozwinie skrzydła z Athlonem64 3000+ s.939 oraz PDP Patriot 2x512mb??

EDIT:

Jaki ta karta MSI ma dostęp do pamięci??

Edytowane przez DonCorleone91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was!

Powiem Wam, że już jakoś od początku byłem nastawiony coś ze stajni GeForce`a. Tak więc będe polował na 6600GT poszukam w necie i mam nadzieje że coś się trafi za rozsądną kasiorke a jak nie da rady to zwykłym 6600 też się zadowole (w końcu teraz mam FX5200 więc i na jednej i na drugiej odczuje fenomenalną różnicę). Jeżeli znajdziecie jakąś ciekawą propozycje z tych GeForce`ów to podajcie. Pozdrawiam i dzięki wszystkim!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Co sądzicie o tej karcie?? http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1460 proszę o szybką odpowiedź, gdyż chcę ją najprawdopodobniej kupić w ciągu najbliższych 2 dni ;) A może polecicie coś innego (najelpiej ze strony klik! )! Dzięki za pomoc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi