staszek1000 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zdarłem farbę z blachy i chcę pomalować na piękny czarny mat. Mam już Montanę najlepszy szprej jaki może być, ale słyszałem, że trzeba zrobić podkład i tu własńie moje pytanie: jaki podkład? Zwykła olejna podkladowka i pędzel czy poprostu warstwa innego spray'u czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 sa podkladowki w sprayu. mozesz malowac pendzlem ale to wypolerowac trzeba bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 no to musze na dniach skoczyc do farbiarni czy jak tam to sie nazywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 a mozna jasniej co z tą farbą, bo tez mam ten sam problem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...