Cinek_P Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mam takie pingi na bramke: Zrzut ekranu robiony bylo okolo 1 w nocy, w sieci bylo ok 15 osób, sieć jest na 1 mbicie. Mam pytanie czy porządnie mam opier***** goscia który ty sie zajmuje czy to tak ma byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 o<span style="color:red;">[ciach!]</span>l zdrowo goscia jak host w lanie ma takie lagi to ja nie chcial bym widziec jak dziala internet u was :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 mozesz spokojnie go opierdalac ile wlezie ;] do routera/serwera powinienes miec (w zaleznosci od dlugosci sieci) 1- max20 pinga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Sprawdz czy na tym serwerze przypadkiem div'xy sie nie dekodowaly ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[nataQ] Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[nataQ] Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 nom ja raz zaliczylem do serwa lanowego ping 730 - hehe 5 osob sciagao filmy(udostepnione) z serwa :/ i do tego FTP byl postawiony i tez ktos zasysal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zapewne żadnego QoS, kolejkowania pakietów, etc? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Jak umnie by się takie coś zdażło to bym zabił admina :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...