Greenday Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam! Mam taki "ciekawy" problem. Co muszę zrobić żeby przywrócić opcję wysyłania skrótów na pulpit. Bo teraz jak klikam prawy przycisk myszy na jakiejś aplikacji/folderze i wybieram "Wyślij do..." to mam do wyboru jedynie 2 opcje: -Wyslij do: Stacja dyskietek --//- : stacja dysków Dzięki z góry za rady! Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Greenday Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 C:\Documents and Settings\ [nazwa uzytkowniak] \SendTo tam wklej skrót do katalogu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dzięki, Jekyl! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a daloby sie zrobic wyslij do "imageshack" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 dobra odkopie ten temat najbardziej pasuje dod mojego problemu.... skorzystałem z nLite i zrobiłem instalke windy ciut okrojoną...śmiga aż miło...ale nie o tym... wyłączyłem opcje "wyślij do" nie ma w ogóle tego w menu kontekstowym... jak to włączyć ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Jak jest tylko wyłączona a nie calkowicie usunieta to mozna aktywowac przez http://www.sgjps.com/x-tweaker/1-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 szukam szukam i znaleźć nie mogę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Bo źle szukasz. :P Ściągnij program i w opcjach będzie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 właśnie ściągałem i niedowidzę :D btw ostatnio jak sie nim bawiłem to winda nie bootowała więc na ślepo się nie będę kombinował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...