Jump to content
Paweł24

Starczy?

Recommended Posts

Sprecyzuj w nazwie tematu o co chodzi - bo "Starczy?" to troche ogolne zagadnienie. Ktos pomysli ze chodzi o cos starczego :)

Feel powinien dzialac, ale lepiej jakiegos fortrona (jakiego? - przeczytaj temat o fortronach).

Zależy jaki Feel

Jeżeli jest to ModeCom Feel to ujdzie (BENITO testował i były znośne), a jak nie to bierz jakiegoś Fortrona lub ModeComa na Fortronie i będzie spokój ;)

BTW Jakie masz mobo?

Edited by AragornPL

Tak to modecom feel 350, pytam bo własnie taki juz mam. cały sprzęt juz mam a dodaje tylko tego gf 6600 gt, i dlatego pytam czy to wystarczy czy musze zbierac kase na co innego. szkoda by było bo ten modecom ma z miesiąc. Co to mobo? i co się stanie jesli ewentualnie okaże się za słaby?

Edited by Paweł24

Starczy to jest uwiąd :D

mobo = motherboard = płyta główna = mainboard ;)

Myślę że bez problemu możesz brać tą zasiłkę. Pewnie że można lepszy, ale to można i lepszą grafę i więcej pamięci i tak bez końca.

Tak to modecom feel 350, pytam bo własnie taki juz mam. cały sprzęt juz mam a dodaje tylko tego gf 6600 gt, i dlatego pytam czy to wystarczy czy musze zbierac kase na co innego. szkoda by było bo ten modecom ma z miesiąc. Co to mobo? i co się stanie jesli ewentualnie okaże się za słaby?

hmm jak dodasz do tego ta grafe to juz moze byc ciezko. Kup lepiej fortrona na allegro dla spokoju duszy :)

Jaki? poszukaj w topicu o nich.

Wiem że nie ten dział ale jak będzie się sprawować tak karta przy tym chyba dość słabym procesorku? da się w cos pograć nowszego .Przesiadam się z gf 5500, więc chyba zauważe sporą różnice?

To na pewno nie ten dział i na pewno jest topik o 6600. Ale tak. Odczujesz różnice w gierkach.