Kobe81 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ej Ludziska powiedzcie mi jak sie ma sprawa podczas intensywnego grania moj procek AmD Athlon 64 3500+ osiąga temperature 57 stopni a Karta Graficzna Radeon x1900xt 68 stopni. Czy są to powody do obaw ??? Jestem zielony w tym temacie. Czy dodac chłodzenie lub tez wymienić na procesorze ???Poradźcie jak mozecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Temperatura dla procesora trochę za wysoka. Dla Athlona 64 3500+ powinno być 50 stopni. Twoja grafika w normie. Ja na grafice GF 6600GT miałem w stress 82 stopnie. Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0Flex Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja tez nie jestem orlem w te "klocki" ale na moje oko czas zmienic chlodzenie na procku +jakies duze, wolnoobrotowe wiatraki w obudowie. Ja mam prcka i chlodzenie jak w sigu i temperatura w stresie nie przekracza 45'C Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez 0Flex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGreg Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ej Ludziska powiedzcie mi jak sie ma sprawa podczas intensywnego grania moj procek AmD Athlon 64 3500+ osiąga temperature 57 stopni a Karta Graficzna Radeon x1900xt 68 stopni. Czy są to powody do obaw ??? Jestem zielony w tym temacie. Czy dodac chłodzenie lub tez wymienić na procesorze ???Poradźcie jak mozecie.U mnie znowu mam 25 st na procku (AMD Sempron 64 3000+) i 33 st na grafice (Overclock 5%, Radeon 9600XT_VIO). w stresie nie sprawdzalem jescze ale w biosie na cool and quit mam ustawione odp 24 st/28 st/30 st. wiec mysle ze w stresie nie przekroczy 35 st pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casiopea Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 dla przykladu powiem ze ja przy moim configu mam podobne do ciebie tempy... w stresie procek siega czasami 53C a grafa ok 66C =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...