Skocz do zawartości
Kobe81

Temperatura Na Procku I Grafice

Rekomendowane odpowiedzi

Ej Ludziska powiedzcie mi jak sie ma sprawa podczas intensywnego grania moj procek AmD Athlon 64 3500+ osiąga temperature 57 stopni a Karta Graficzna Radeon x1900xt 68 stopni. Czy są to powody do obaw ??? Jestem zielony w tym temacie. Czy dodac chłodzenie lub tez wymienić na procesorze ???Poradźcie jak mozecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez nie jestem orlem w te "klocki" ale na moje oko czas zmienic chlodzenie na procku +jakies duze, wolnoobrotowe wiatraki w obudowie.

Ja mam prcka i chlodzenie jak w sigu i temperatura w stresie nie przekracza 45'C

Edytowane przez 0Flex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej Ludziska powiedzcie mi jak sie ma sprawa podczas intensywnego grania moj procek AmD Athlon 64 3500+ osiąga temperature 57 stopni a Karta Graficzna Radeon x1900xt 68 stopni. Czy są to powody do obaw ??? Jestem zielony w tym temacie. Czy dodac chłodzenie lub tez wymienić na procesorze ???Poradźcie jak mozecie.

U mnie znowu mam 25 st na procku (AMD Sempron 64 3000+) i 33 st na grafice (Overclock 5%, Radeon 9600XT_VIO). w stresie nie sprawdzalem jescze ale w biosie na cool and quit mam ustawione odp 24 st/28 st/30 st.

wiec mysle ze w stresie nie przekroczy 35 st

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi