Mardok Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A ja pierdu pierdu... wybieram sie na promocje do Kauflandu... 12 Sztuk Zywcow 0,33L za 9,99zl :] (sorry za ot :P)...BAwcie sie dobrze Kurcze impreza zaczyna sie o 10 to jeszczez macie kupe czasu :] Wpij zdrowie naszych procków :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A cóż to za 770'tka? B) troche lepsza od mojej byłej 770 B) / taki tam selekt / uff zrobiłem mu (proc) ochronki na rdzeń i teraz śmiało pod rure może iść :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Wyznaczcie kogoś z ekipy(komentatora :lol2: ) która będzie na targach,by na bieżąco tu informował o wynikach. :D Wszystkim uczestnikom życzę udanego oc. :lol: Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Ricci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ja zara wymontuje moja 805 teczke:) moze bedzie to najszybszy taki model na targach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ja zara wymontuje moja 805 teczke:) moze bedzie to najszybszy taki model na targach :D No chyba że mója będzie szybsza :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 @ricci to jest dobry pomysl moze na nastepnych targach powinna byc relacja Live w TV :D tak patrze to chyba pustki beda tutaj bo na targach wszyscy :P tez mialem jechac, ale nie mialem z kim :P juz sie nie moge doczekac pierwszych fotek :P i nowych WR ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (...)juz sie nie moge doczekac pierwszych fotek :P i nowych WR ;)Popieram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ja też czekam na relacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Też czekam na relacje ;) Przywieście jakieś WR :) 3majcie się. BTW. Mardok jak będe miał mozliwość to wypije ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Faker dostał esa z proźbą o relacje, jednak po długości jego odpowiedzi wnioskuje że mają ręce pełne roboty ;] cierpliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 @ricci to jest dobry pomysl...Myślę,że taka OC Rama czyli open przekaz on line przez wolnego akurat forumowicza znacznie uatrakcyjniła by imprezę i wątek na forum;nie wszyscy moga być tam osobiście,a przeciez dużo userów czeka na te informacje. Jak ktoś ma kontakt telefoniczny może podsunie pomysł ,nuż organizator podstawi kompa z netem i będzie OK. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Faker dostał esa z proźbą o relacje, jednak po długości jego odpowiedzi wnioskuje że mają ręce pełne roboty ;] cierpliwości Prak wiadomosci to dobra wiadomosc :)... Czekamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Człowiek cholery dostaje, bo chce wiedzieć, co się dzieje... czy jakiekolwiek rekordziki padły ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ja właśnie w przerwie wyskoczyłem z targów do domu. Dużo się dzieje panowie, 631 Oc-Teamu na kaskadzie ponad 6 ghz zrobiła i biorą się za LN2. Później na ogień pójdą 3x805, moja, Genghisa i kogoś jeszcze. Dzieje się Panowie dość dużo :] Jak już będzie coś więcej wiedomo damy znać :] Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jak 6 Ghz dla SPI16M to bardzo ladnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Eh, ale bym chciał tam być :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Wrocek !, Wrocek !,odezwijcie się ,kto teraz zakłada procka ? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No to czekamy dalej na obszerniejsza relacje :D No i ofc na duuużo WR :) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Śliczniście :) Halo Wrocław, Halo Wrocław, słyszycie nas? Czekam na więcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Procek Oc-teamu explodował - 0 rannych - wszyscy martwi :D te 6Ghz to spi 1m czy 16m? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Procek Oc-teamu explodował - 0 rannych - wszyscy martwi :D te 6Ghz to spi 1m czy 16m? :lol: mogli by cos powedziec, a nie sami sobie siedza i kreca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 :lol: mogli by cos powedziec, a nie sami sobie siedza i kreca :( Info od MaSell`a dzwonił do mnie z 2min temu 21.5s w PI 1M, teraz poprawiaja mody na mobo M@T!Z`a bo coś się zjebało a MaSell jak gadał to właśnie się zaciągał azotem, później chłopaki bawią się w PI 16M i 3D Marki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Info od MaSell`a dzwonił do mnie z 2min temu 21.5s w PI 1M, teraz poprawiaja mody na mobo M@T!Z`a bo coś się zjebało a MaSell jak gadał to właśnie się zaciągał azotem, później chłopaki bawią się w PI 16M i 3D Marki ;) LAdnie ladnie A JA za chwil pare moze bede mial pare fotek z Targow B) Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Kolejne wieści z targów zorganizowanych we Wrocławiu. OC-Team obliczył próbke Super PI 16M w czasie 9:17.xxx s na taktowaniach 59xxMHz mało ponieważ chłopaki mają problemy z vmodami i przez to vcore jest za małe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) no boshe - oni nie są na orbicie okołoziemskiej tylko we Wrocku... więc mogliby coś tam napisać... tam wogóle mają dostęp do netu? :> oho - to mamy polski rekord ;) Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez victor89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) MAm Jakiestam jedno foto... rozmazane... ale bedzie wiecej :] Pierwsze foto :] Obywatel Świder Namierzony :) i Kolejna foto... i Nastepne ... Dalej ... Ninja ... Ninja2 Przebadaj swoja zasilke :) Kolejny Wiatrak Scythe Jakiestam Marne Chlodzonko ;] Thermalright Wc Arctic Cooling LAdna Obudowa Ladna Obudowa2 Mrozimy Mrozimy Mrozimy (post bedzie edytowany jesli dostane wiecej zdjec) :] Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) no boshe - oni nie są na orbicie okołoziemskiej tylko we Wrocku... więc mogliby coś tam napisać... tam wogóle mają dostęp do netu? :> oho - to mamy polski rekord ;) geezez sracie po majtach jak by to nie wiem co miało być...jakiś koniec świata... Będą mieli dostęp do netu to coś napiszą...nie to nie...proste... Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Dejot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Sector, miło, że jest fotka :) Hmmm... niech oni nie przesadzają z biedną P5WD2, bo błogosławieństwo Ravena może zniknąć :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 geezez sracie po majtach jak by to nie wiem co miało być...jakiś koniec świata... Będą mieli dostęp do netu to coś napiszą...nie to nie...proste... to się nazywa maniastwo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Sector, miło, że jest fotka :) Hmmm... niech oni nie przesadzają z biedną P5WD2, bo błogosławieństwo Ravena może zniknąć :/ Jaka tam biedna :) Muszą mody poprawić, bo coś się zjebały :mur: to wtedy dopiero będzie biedna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...