Skocz do zawartości
Gość Matiz

Extreme Benching Na Targach We Wrocławiu

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie to nie wiem tylko:

"MaSell: Coś Matiza mobo się zjebało

Matiz w tle: nic sie nie zjebalo wszystko dziala" i wiem tyle, że mody muszą poprawić

edit:

Strasznie cieżko się z nimi dogadać, bo coś przerywa i na hali jest strasznie głośno :sad:

Edytowane przez adamm_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie to nie wiem tylko:

"MaSell: Coś Matiza mobo się zjebało

Matiz w tle: nic sie nie zjebalo wszystko dziala" i wiem tyle, że mody muszą poprawić

edit:

Strasznie cieżko się z nimi dogadać, bo coś przerywa i na hali jest strasznie głośno :sad:

Za dużo C2H5OH i Masell przerywa :P Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc tak wyniki ...

Dobre o/C ale żadych rewelacji - powód prosty : Ekipa miała niezły problem z modami MoBo (vcore)

Spi

1m-6350Mhz - czasy 22s - dokładnie nie pamiętam

16m-59xx - przeszedł ale czasu nie pamiętam około 9,40.

Vcore - 1,7 - niske:)

Respekt dla Matiza - za odwage :-) i pozwolenie modowanie MoBo na więcej V.

Jutro zapowiadają się ładne wyniczki :))

Btw.Dodam jeszcze, że biedna MoBo Matiza została zalana - ale żyje :P

Edytowane przez gutman1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne wieści z targów zorganizowanych we Wrocławiu.

OC-Team obliczył próbke Super PI 16M w czasie 9:17.xxx s na taktowaniach 59xxMHz mało ponieważ chłopaki mają problemy z vmodami i przez to vcore jest za małe

No więc tak wyniki ...

Dobre o/C ale żadych rewelacji - powód prosty : Ekipa miała niezły problem z modami MoBo (vcore)

Spi

1m-6350Mhz - czasy 22s - dokładnie nie pamiętam

16m-59xx - przeszedł ale czasu nie pamiętam około 9,40.

Vcore - 1,7 - niske:)

Respekt dla Matiza - za odwage :-) i pozwolenie modowanie MoBo na więcej V.

Jutro zapowiadają się ładne wyniczki :))

Btw.Dodam jeszcze, że biedna MoBo Matiza została zalana - ale żyje :P

:lol:

jezu - te p5wd2 są przez nich katowane ostro... jak uwalą.. będzie to już 6? straciłem rachube :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni przeliczony wynik był tak jak wcześniej napisano 9:17.xxx co daje rekord polski :-) Ale było to pierwsze podejście do liczenia próbki 16M ;) bez większych optymalizacji. Jutro po uporaniu sie z mobo zabieramy się od rana do roboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni przeliczony wynik był tak jak wcześniej napisano 9:17.xxx co daje rekord polski :-) Ale było to pierwsze podejście do liczenia próbki 16M ;) bez większych optymalizacji. Jutro po uporaniu sie z mobo zabieramy się od rana do roboty.

czyżby bariera 8 minut została przełamana? Zapowiada się naprawde ciekawie ;)

biedny świder - chciał dooobrze :D

Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naprawi :-) - BANK..

Podejrzawa jak uda im się zmodować tą MoBo na spokojnie wieczorem a najlepie załatwią jakąs nową i zmodują :-) + jeżeli Matiz nie zmini zdania na temat V na swoim procku - a podejrzewam, że będzie próbował :PP to powninniśmy zobaczyc jutro troszkę poniżej 9 ;-) a napewno nowy rekord polski

Edytowane przez gutman1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faker to faker, da rade ;)

ale faktycznie z jednej strony to wstyd że nie ma żadnej relacji online ;]

może następnym razem wytypujemy jedna osobe która będzie robić za newsmena przynajmniej bo nie wierze że nie ma tam wolnych rąk ...chyba że już nie są w stanie ich opanować i czczą osiągnięcia ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faker to faker, da rade ;)

ale faktycznie z jednej strony to wstyd że nie ma żadnej relacji online ;]

może następnym razem wytypujemy jedna osobe która będzie robić za newsmena przynajmniej bo nie wierze że nie ma tam wolnych rąk ...chyba że już nie są w stanie ich opanować i czczą osiągnięcia ;]

wstyd - przynajmniej co chwile jakieś posty na forum powinny się pojawiać nadawane na bieżąco z NOT`u

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze apropos wyników, że ryba próbował coś osiągnąc na amd-ku ale skrzaniło się fc (-40 max a dochodziło do +15;/) a azot poszedł do szlifowania wymysłów intela :-)

wstyd - przynajmniej co chwile jakieś posty na forum powinny się pojawiać nadawane na bieżąco z NOT`u

a kto miał robić za reportera on-line ? wszyscy z przejęciem patrzyli na osiągi a w nocie nie było neta - aby najmniej pod ręką ;-)

Było trzeba przyjechać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze apropos wyników, że ryba próbował coś osiągnąc na amd-ku ale skrzaniło się fc (-40 max a dochodziło do +15;/) a azot poszedł do szlifowania wymysłów intela :-)

od początku było wiadomo że na amd nie ma sensu lać azotu - tak niskiego punktu coldBuga ma naprawde mała ilość procków K8

@gutman1

jasne że chciałem - z zzzkubą mieliśmy się wybierać, jednak on ma testy gimnazjalne, mnie pokolenie starsze nie chcaiło zbaardzo puszcić.. więc siedze sobie w domu i bacznie śledze informacje jakie tutaj docierają ;)

Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, nie no musi byc czas 8:xx:xx wogole bez tego to sie pokazywac chopcy niepowinni :D

teraz widze marność mojego o/c z którego tak się cieszyłem... samodzielne, rzutem na taśme - 2,813Ghz :P

patrząc tak - gdyby azot był szerzej i łatwiej dostępny (i przede wszystkim tańszy) było by więcej tak ładnych wyników ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz widze marność mojego o/c z którego tak się cieszyłem... samodzielne, rzutem na taśme - 2,813Ghz :P

patrząc tak - gdyby azot był szerzej i łatwiej dostępny (i przede wszystkim tańszy) było by więcej tak ładnych wyników ;)

DI jest znacznie tańsze a pobawić też się można, tylko nie wiem jak z dostępnością u Ciebie w mieście <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@gutman1

jasne że chciałem - z zzzkubą mieliśmy się wybierać, jednak on ma testy gimnazjalne, mnie pokolenie starsze nie chcaiło zbaardzo puszcić.. więc siedze sobie w domu i bacznie śledze informacje jakie tutaj docierają ;)

pojechać tam z lbn to trzeba mieć nasrane pieniędzy...jeszcze wvczoraj o 19:00 miałem jechać (22:05 pociąg - 8,5 godziny jazdy :/ ...)...ale 40zł+40zł podróż + 25zł nocleg + szama i trunki = bite 140zł... no to jadnak podziękowałem :lol: :lol:

Oni się cały czas męczyli tylko z 631 :lol: a ile jeszcze mają proców do oblecenia :lol:

Edytowane przez Dejot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DI jest znacznie tańsze a pobawić też się można, tylko nie wiem jak z dostępnością u Ciebie w mieście <_<

spokojnie - wakacje idą, puławy a w nich zakłady azotowe pod nosem (azot i di dostępny za odpowiednią opłatą :>)

Czasu, transportu, sprzętu i ludzi chętnych do zabawy ;)

Dejot - w lublinie? :D

Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od początku było wiadomo że na amd nie ma sensu lać azotu - tak niskiego punktu coldBuga ma naprawde mała ilość procków K8

@gutman1

Też mam :-) będe się uczył dzięn przed - jak mi się zachce :-)

Co do coldBuga ok..ok ale ok. - 90 moze byś się udało pociągnąc 3k+ e3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak już gadałem o tym kiedyś z majkelem ;) ale nie wiadomo czy nadal to jest :P

my z kubą mieliśmy robić skok na zakłady azotowe w puławach;) a gdzie w lublinie był/jest "skład" di?

[ot]

wobec tego - powodzenia! 100pkt z testów :P

ja się wogóle nie uczyłem - nie chwaląc się :P

[/ot]

E: co taka cisza...

Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...