ryba Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ryba miał fi 54 i ok 250mm, moja (od ravena) fi 54 i z 500mm :D 52 srednicy, to mufki maja 54 :rolleyes: tylko ja mialem bardziej pro otuline 30mm grubosci :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 co powiecie na wstawienie fotek nie wymagajacych cenzury (z pakietu unoficial :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 co powiecie na wstawienie fotek nie wymagajacych cenzury (z pakietu unoficial :D ) Ja jestem za ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dzięki chłopaki za miłe słowa i docenienie mojego wkładu :) Co do podróży to wracałem z wrocławia dopiero dzisiaj rano i byłem w domu okolo godziny 15tej... nie jechałem 12godzin, tylko 4 :P Również pozdrawiam wszystkich obecnych na targach, tych których poznałem ( reszte także ;) ) Dzięki również dla Devilka za oficjalne podziękowania w relacji na oc-team.com ;) Podsumowując ze sprzetem było różnie, ale ludzie świetni i zabawa przednia :D PS. Jak ma ktoś foty zmodowanych sprzętów to niech wrzuca... reszte także :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Chłopaki powiem tylko jedno ( jakoś przebrnołęm przez te 10 stron ) gratulacje za wyniki i za checi ( bo jka brak to wiadomo) :wink: Jeszcze raz gratuluje B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 zgadujcie kto to jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Pit ! :D Gdzie moja nagroda ? ;) EDIT: Jako nagrodę proszę o publikacje pewnego sławnego już zdjęcia pana o nicku zaczynającym się na „M” i nie chodzi tu o Mardok-a :D Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 slawne moge podeslac na pm :P a tutaj dam ci za to 2 mniej slawne :P ale to zdjecie wymiata - ciekawe co mu sie snilo?! :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 może ryba? :lol: nie no dobra tak powąznie to na pewno po raz ent-y czyta adres pewnej strony noszony przez taganki sami wiecie gdzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To ja też zrobię małego OT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Demek pipko... nie zyjesz :lol: :lol: Niech ja Cie tylko dorwe :D . BWT gdzie fotki ryby bawiacego sie wazeliną :lol: "Zostawcie, ja wiem ja kto sie robi" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Demek pipko... nie zyjesz :lol: :lol: Niech ja Cie tylko dorwe :D . BWT gdzie fotki ryby bawiacego sie wazeliną :lol: "Zostawcie, ja wiem ja kto sie robi" :lol: o kurde jesli mnie chcesz zabic za tak slabe fotki to co zrobisz rybie jak ci pokaze co on ci robil ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Zapomniałem jeszcze przeprosic Marcina, że mu cyną troche gdzies pobrudziłem na jego stoisku :P No i takze podziekowania dla niego samego... za załatwienie azotu, przeciez bez tego to by zabawy nie było :P Dostałem od Jania pare fote 7600gt kvanfielda... sami zobaczcie :P PS. Dobrze Mardok, że chociaż 1mb puściłes... ;) no i szkoda mi tomekmaka bo tyle zabawy z tym 3200 i kicha... dobrze, że chociaz mobo działa :) Ale na przszyłosc... to juz mamy pewnien zarys i wiemy co i jak ;] Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Świder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 o kurde jesli mnie chcesz zabic za tak slabe fotki to co zrobisz rybie jak ci pokaze co on ci robil ?:D Ja wiem co on mi chcial zrobic w nocy z ta wazelina :lol: ... dobrze, ze to jednak był on a nie kto inny :unsure: - nic nie poczułem bo nie bylo czego czuć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja wiem co on mi chcial zrobic w nocy z ta wazelina :lol: ... dobrze, ze to jednak był on a nie kto inny :unsure: - nic nie poczułem bo nie bylo czego czuć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Masell, jakbyś widział te foty z nocy jak ładnie sobie spałeś to ohohoh :ploom: Co Oni z Tobą robili a Ty nic, i jeszcze było widać zadowolenie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 podzielcie sie tymi fotkami :D najlepszymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Masell, jakbyś widział te foty z nocy jak ładnie sobie spałeś to ohohoh :ploom: Co Oni z Tobą robili a Ty nic, i jeszcze było widać zadowolenie :lol: To chyba normalne spać w nocy, co nie ;) ? A nie tak jak ryba w taksowce :lol: Jak z samochodem Pit'a sie zakończyło? Dzikie paroowy atakują :lol: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To chyba normalne spać w nocy, co nie ;) ? A nie tak jak ryba w taksowce :lol: Jak z samochodem Pit'a sie zakończyło? skonczylo sie tak ze poszedlem do portierni i poprosilem o otwarcie, i nie bylo zadnych pretensji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Poniżej - zapasy, co by nie brakło i nie trzeba było płacić po 5 zł za browara i zachłanność, która zakończyła się zgonem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 a u nas w pokoju skromnie bylo jak na dwoch ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Więcej fotek! ;) demek skromniutko... ;) Heh łądny kontrast: malboro i red&wait'y :P BTW. Rybe skądś znam tylko nie wiem skąd :neutral: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 PS. Dobrze Mardok, że chociaż 1mb puściłes... ;) no i szkoda mi tomekmaka bo tyle zabawy z tym 3200 i kicha... dobrze, że chociaz mobo działa :) Ale na przszyłosc... to juz mamy pewnien zarys i wiemy co i jak ;] :> Ja też zdążyłem 1M puścić - później wrzucę.... Nie ma stresu proszę państwa - FC Maniakalnego mam w domu na jakiś czas więc niedługo korekta 16M będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no pokazcie te bardzije hardcorowe foty :D @tomekmak bierz sie do roboty :P wiecie czy te targi w gdansku czy co tam bedzie tez pc tuning organizuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no pokazcie te bardzije hardcorowe foty :D @tomekmak bierz sie do roboty :P wiecie czy te targi w gdansku czy co tam bedzie tez pc tuning organizuje ? Nie w GD, jest kto inny organizatorem. Foty najciekawsze nie przejdą przez forum, bo hmmm no nie da się i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 samhain w gdansku organizuje zjazd o/c & modders, nei wiem nic o targach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 bez cenzury nie moge ich dac z cenzura to mozna je sobie wsadzic w ... ;) kto ma je dostac to dostanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ale to zdjecie wymiata - ciekawe co mu sie snilo?! :zonk: no no MaSell to sie chyba mocno napił :?: :P piekne fotki :lol: a ja wiem co mu sie sniło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To nie było z picia ;) Mati łaził i czasami już prawie na stojąco zasypiał. Przyjechaliśmy do perełki to od razu w łóżko wskoczył, aczkolwiek sny to musiał mieć ładne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Tak Zupelnie Ps. Co do tego mojego NF7, ktorego ma teraz ryba w domu... to chyba dochodzimy z nim do ladu... Zdaje sie ze to byl problem APIC... Narazie polecial sie bawic... zobaczymy co tam bedzie... a jak cos to... jakos moze sie umowimy i dokrecimy go :)...:] Tylko najpierw ustawmy go na ac :P... Ps2. Świder...a wydawało mi się, żę mojego Radeona ladnie polutowałem... ale twoje rece działają cuda... Ja chce tylko zobaczyć foto mojej płyty :P... bo podobno trochę ją przypaliliście gdzieniegdzie :P Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...