Twój Pan Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A czemus sie nie pokazal? :D Ktos mowil ze miales byc, ale potem Cie nie widzialem :(, BTW najdalej to chyba Swider mial - z tego co na forum pisal to przeszlo 12h pociagiem. Byłem, nawet stalem kolo Ciebie :lol: . To ja powiedzialem, ze grafa u Yotoma nie siedzi dobrze w PCI, jak wam komp nie odpalal :D BTW gdybym pojechal pozniej, mialbym 15godzinna podroz z 4 przesiadkami :D (i kurczę nawet sie nie przywitaliśmy, a staliśmy koło siebie :D ). Siema :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Było świetnie, tyle ludzi poznać...:) Ogólnie miła zabawa, i co najważniejsze "spotkanie integracyjne" było THE BEST :D :D Pozdro dla Chaosa, lol ! :D Żebyście tego człowieka na żywo zobaczyli :D A szczególnie po 2-3 piwach (mocnych za 6,5zl, a jak :P) Co do stania obok MaSella i nie przywitania sie to właśnie dlatego wymyslili te identyfikatory-bez tego to by sie nikt z nikim nie poznał... Co do imprezy integracyjnej to było ciekawie. Fajknie było w Spiżu i te mocne za 6.50, ale ja barzdziej czułem klimaty na pięterku Not-u z puchami w łapie :wink: Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 yo jezdem mobo żyje prawdopodobnie izolacja się sprawdziła ... ino bez nawiewu na okolice zasilania (mosfety i kondziorki z narosłym lodem) mobo pod koniec było mokrutkie i chyba przez to siadało na początku szło siedzieć w windzie na 3,8GHz ... na koniec 3,7 oznaczał natychmiastowy reset jak to mówią pierwsze koty za płoty (pierwsze LN2 bench party :D) szczerze mówiąc chyba wszyscy mieliśmy drobne problemy (z samymi przygotowaniami jak i benchami) - już wiem że LN2 to nie DI :lol2: na którym spokojnie moge siedzieć 5h ... atmosfera była baaardzo gorąca :D (nawet późnym wieczorem :lol: ) podsumowując - mamy 2 rekordy polski w PI 16M 9m17s i 1M 20.641 (a nie zapisałem 20.58x bo wydawał się do sporej poprawki :D ) z mojego 16M zadowolony nie jestem ... było by lepiej gdyby 4x512 leciały na 246 (tyle mi max w chacie pociągnęły) albo jak by 2x512 poszły 255 (też tyle robią w domku max) ale i tak było super :D Zen - wielkie dzięki za umożliwienie bliskiego spotkania 3 stopnia z LN2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Yoto cos czuje nosem ze to proc od hipro5 ...dobrze czuje ?? :lol: pozdro piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Yoto cos czuje nosem ze to proc od hipro5 ...dobrze czuje ?? :lol: pozdro piotres hehe tak od hipro5 taki tam odrzut ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 hehe tak od hipro5 taki tam odrzut ... Odrzut... Piękniutki procuś :) gratuluje wszystkim! I żałuje ze mnie nie było :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Biedny Ryba nie mógł przeboleć, ze zostało ok 60 litrów LN2 a wygonili nas z NOT'u ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Potem było małe after party z azotem ;D Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Zenfist Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 NIEEEEEE....daj to mi, daj to mi ... :lol: Pokryje koszta przesylki do Wawy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 NIEEEEEE....daj to mi, daj to mi ... :lol: Pokryje koszta przesylki do Wawy :D niestety dewary jutro do oddania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Zdecydowanie masz pieknego CPU...zazdroszcze :-P ...hipro5 z niego wydoil 3.9 Ghz dla SPI1M na Ln2 ...ale w koncu to niekwestionowany mistrz intela :D Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A Chaos w realu to nie taki sztywny czlowiek jak forum :wink: :Dnie myl sztywnosci ze wrednoscią :) Było świetnie, tyle ludzi poznać...:) Ogólnie miła zabawa, i co najważniejsze "spotkanie integracyjne" było THE BEST :D :D Pozdro dla Chaosa, lol ! :D Żebyście tego człowieka na żywo zobaczyli :D A szczególnie po 2-3 piwach (mocnych za 6,5zl, a jak :P) dzieki za pozdro ... pozdrów swoja kobiete ;] jak sie wykapie i doprowadze nogi do stanu w którym chodzenie nie sprawia mi bólu to napisze cosik i dam foty... mam filmik jak jełopy tancza o nagrody ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zdecydowanie masz pieknego CPU...zazdroszcze :-P ...hipro5 z niego wydoil 3.9 Ghz dla SPI1M na Ln2 ...ale w koncu to niekwestionowany mistrz intela :D taa on nigdy wszystkiego nie mówi :D może za drugim podejściem bym się zbiżył ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) albo macie jedno na zachete :P powiem tylko ze imho "nasze" zenfistki byly o niebo lepsze niz taganki ;] ale taganki rozdawaly gumki ;] :P a tu jeszcze fota z zenfistem ;] pozdro dla tego pana ;] a jesli chodzi o najlepsza czesc imprezy od lewej: maniakalny, ryba, "dżingis", kawalek mardoka, tomekmak, pit(z numerkiem), chaos, yoto, kate (lepsza czesc Yoto) :P jeszcze moje ptanie .. moze dziwne od kogos kto tam byl .. ale która buda wygrala? :P Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 jeszcze moje ptanie .. moze dziwne od kogos kto tam byl .. ale która buda wygrala? :P hehe ja nie mam bladego ... aha dla dociekliwych moje mobo >1,8V Vcore zaliczało resecik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) pytanie do wszystkcih co byli na tagrach(czesc odbywajaca sie za plecami fredry :P): WIECIE CO TO SO TAJMINGI? :PPPPP elo filmiki: Tance ~~5mb Ryba: ZA MAME! :P ~1.5mb LN2 ~2.5mb Panorma Targów (z tragiczna koncowka filmu :P ) ~2.5mb premiera Integracja 5mb wystepują (w kolejnosci pojawiania sie): Duza glowa: tomekmak Mam elo czapke i pomaranczowa kamiezelke: mardok Paluszki sa smaczne: świder "machaj": fido "ojej filmuja mnie": ma3ek :P (alias "2 jądra w stresie"): genghiskhan panna Marta :) Wytrzeszcz Oczu (alias czlowiek z dwoma plakietkami): kvanfield "Przelec nas": tomcat Pije piwo "hyhyhy": ent Siedze kolo enta: janio Prawie mnie nie widac zza luke'a : kolega enta Widac mnie bo macham paluszkiem: LukeXE Chce sie przytulic do pita ale udaje ze spie (alias Ryba zaloz spodnie): ryba Szybko smignelem na kamerze: pit czarny brzydki: ja 2 ziomow na koncu: bohaterowie BROKEBACK POORPC ;] Pomoge Ci stary ;] Chiaclem tez podziekowac Markowi (ma3ek) za nocleg i goscine ... respekt Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) pytanie do wszystkcih co byli na tagrach(czesc odbywajaca sie za plecami fredry ): WIECIE CO TO SO TAJMINGI? :PPPPP NIE, a co?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Maniakalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Czekam na relacje devilka z benchingu:) no i screny:) Ogolnie panowie widze ze sie bawiliscie przednio :D Filmiki chaosa sa extra :D Widac w koncu kto pisze na forum;) Jak targi bedą w krakowie to impreze integracyja robimy u MNIE :) Tylko nie brac lasek bo wyszlo tak ze mieszkam w akdemiku razem z uj/ae ;p edit: a mardok to sie cos slabo ujawnił :) ZIĄ ;) Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Yoto na Ln2 stanowisko zenfista z lotu ptaka (nasze miejsce benchów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Imprazka integracyjna była przednia :D A widząc te filmiki zaczynam się zastanawiać co to są te sławetne timingi :P ;) i wogule gdzie kobiety mają najbardziej kręcone... ;) Było ok, tylko organizacja trochę kulała, potrzebowalibyśmy jakiś większy stół do benchów, wtedy nic by się nie zmarnowało z tego LN2 i wszystko byśmy zdążyli pokręcić. I dzieki Świdrowi za mod mojego 7600 GT, człowiek był jak fabryka modów, ledwo się włączył a już modował :] Pozdro all i tak na marginesie, też jestem ciekaw która buda wygrała? A co do Krakowa to tam już będzie się więcej działo :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czekam na relacje devilka z benchingu:) no i screny:) Ogolnie panowie widze ze sie bawiliscie przednio :D Filmiki chaosa sa extra :D Widac w koncu kto pisze na forum;) Jak targi bedą w krakowie to impreze integracyja robimy u MNIE :) Tylko nie brac lasek bo wyszlo tak ze mieszkam w akdemiku razem z uj/ae ;p edit: a mardok to sie cos slabo ujawnił :) ZIĄ ;) Dobra! To zrobimy pod akademykamy, albo w siedzibie apollo :D Yoto na Ln2 ... Chaosie mam nadzieję, ze zawitasz do Krakowa w październiku bo aż mnie skręca, że nie widziałem w 'realu' :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Dobra! To zrobimy pod akademykamy, albo w siedzibie apollo :D Chaosie mam nadzieję, ze zawitasz do Krakowa w październiku bo aż mnie skręca, że nie widziałem w 'realu' :lol: zrobie znow stronke i bedziec mi sie zrzucac na bilet do kraka i spowrotem to pojade .. ;] chyba ze wyjade do roboty gdzies za granice to mnie nie bedzie .. ale ty zdaje sie mlody jestes ... wiec nie wiem czy powinnismy w twoim towarzystwie spozywac alkohol ;] Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No to po zawodach. Home sweet home ;) Co prawda w portfelu kilkadziesiat PLN mniej, ale co tam... Bylo "chyba raczej na pewno" fajnie, nie ma to jak poznac ludzi "z monitora". Tylko cos malo dowcipow znacie :P (tzn. teraz juz troche nadrobiliscie ;]) W ramach zadosc uczynienia za to, ze musieliscie mnie ogladac dorobilem stronicowanie wynikow w rankingu (jak dla mnie to juz troche za duzo ich sie na raz wyswietlalo), domyslnie jest off, jak ktos chce to trzeba sobie wlaczyc w profilu. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tak naprawde to juz bylo zrobione w piatek przed wyjazdem, ale siedzialem cicho ;]. Mardok: kaczuszka na specjalne zamowienie bedzie za pare(nascie) minut :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) ... WIECIE CO TO SO TAJMINGI? :PPPPP ... Ssss… znaczy TAK :D .... a mardok to sie cos slabo ujawnił :) ZIĄ ;) Bo Mardok był undercover i gnębił Chosa ;) ... Mardok: kaczuszka na specjalne zamowienie bedzie za pare(nascie) minut :] Super, bo bez kaczki to się nie da :D Już widziałem i powiem tyle kaczka wporzo.pl ;) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 powiem tak, ryba pozabieral wszystkim zabawki bo sie mocno w[ciach!]ial na sprzet, i teraz obmysla diaboliczny plan jak to na fc dobrze posadzic, a jak sie okaze ze mocy swidra nie dzialaja to wgniote proca w socket (tak jak luke :lol: ) a mobo posiekam scyzorykiem of corz joke, but juz jestem zlekka padniety jutro sie pomysli co dalej w tym kierunki bedziemy robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ryba, przy zbieraniu sie nie widziales moze mojej sondy typu K, takiej reanimowanej, poklejonej białą taśmą materiałową na końcu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ryba - za mame :-D do krakowa obowiązkowo pojade moze bede mial jakis sprzet do zabicia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Było świetnie, tyle ludzi poznać...:) Ogólnie miła zabawa, i co najważniejsze "spotkanie integracyjne" było THE BEST :D :D Pozdro dla Chaosa, lol ! :D Żebyście tego człowieka na żywo zobaczyli :D A szczególnie po 2-3 piwach (mocnych za 6,5zl, a jak :P) zabawa to byla zajebista:) juz czekam na kolejne takie targi albo zlocik :D pozdro dla calej ekipy z sobotniego wieczoru w spizu :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Byłem, nawet stalem kolo Ciebie :lol: . To ja powiedzialem, ze grafa u Yotoma nie siedzi dobrze w PCI, jak wam komp nie odpalal :DNiestety dalej nie przypominam sobie Ciebie :(, przewinelo sie tam tyle twarzy :( Fido >> jak Mardok dostal kaczuszke to ja chce bobra! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ent, Masell dobrze pisze :P Cały czas łaziliśmy razem i kilkanaście razy stałeś koło nas ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...