GenghisKhan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ent, Masell dobrze pisze :P Cały czas łaziliśmy razem i kilkanaście razy stałeś koło nas ;)masella trudno bylo nie poznac;] caly czas macał mobo jak 631 na ln2 testowali :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 MaSella mozna nie poznac, bo jest podobny zupelnie do nikogo ;) :P szkoda, ze nie moglem byc, ale licze, ze spotkamy sie w gdansku w sierpniu i oczywiscie w kraku w pazdzierniku jak bdede dalej w tym pieknym kraju. najbardziej nie moge przebolec, ze sie z Chaosem nie spotkalem i nie wypilem z nim piwka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 masella trudno bylo nie poznac;] caly czas macał mobo jak 631 na ln2 testowali :lol: :lol: Jak 631 na LN2 latalo to ja bylem zajety konsumcja browara poziom wyzej :D A tak przy okazji to trzeba wspomniec o powaznym minusie targow, a mianowicie o platnej toalecie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Jak 631 na LN2 latalo to ja bylem zajety konsumcja browara poziom wyzej :D A tak przy okazji to trzeba wspomniec o powaznym minusie targow, a mianowicie o platnej toalecie!! tyle razy sikalem ani razu nie placilem.. ;] co do masella .. czy to byl krotko obciety facet w jakiejsc elobluzie który w tym barze cingpongpengów siedzial z devilem jak podeszlem mowic ze wychodzimy bo nie ma gdzie rzygac? zdaje sie pili tatre i jakies paróweczki wcinali Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 fakt w tej knajpie było jakoś tam mało elomłodzieżowo :lol: a MaSella też nie widiałem kurde-aż tak wtapiał sie w tłum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 tyle razy sikalem ani razu nie placilem.. ;] co do masella .. czy to byl krotko obciety facet w jakiejsc elobluzie który w tym barze cingpongpengów siedzial z devilem jak podeszlem mowic ze wychodzimy bo nie ma gdzie rzygac? zdaje sie pili tatre i jakies paróweczki wcinali Tak tam bylismy. Potem takze wyjazd od czajnikow, ale na info o beczce poszlismy spowrotem a integracja wygladala mniej wiecej tak : Klik polaczenie serwisow :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Tak tam bylismy. Potem takze wyjazd od czajnikow, ale na info o beczce poszlismy spowrotem a integracja wygladala mniej wiecej tak : Klik polaczenie serwisow :lol: tak tez sadzilem .. ale sie nie wital ze mna a ja nie wiedzialem skad sie wzial ;P to nie bylo szejkhenda :) btw.. moje foty z targów tu: http://chaos.dracopc.com/pub/?katalog=./targi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) No oprócz fury sprzetu. ln2, FC, ocerów z naszego forum kolejną ciekawą sprawą byly hostessy... Taganki i Zenfistki.. :) macie wiecej zdjec z nimi?? :D Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No oprócz fury sprzetu. ln2, FC, ocerów z naszego forum kolejną ciekawą sprawą byly hostessy... Taganki i Zenfistki.. :) macie wiecej zdjec z nimi?? :D byl zaklad kto wyrwie od nich numer dostaje jakiegos tam noiseblockera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) No to zdjecie widzialm w tych które udostepniles.. fajne są :D NO dobra pochwalcie sie kto wygral zaklad :D ja stawiam na chaosa ;) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No to zdjecie widzialm w tych które udostepniles.. fajne są :D NO dobra pochwalcie sie kto wygral zaklad :D ja stawiam na chaosa ;)Chaos nawet nie startowal, stwierdzil ze nie sa takie specjalne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 kee? no niezle :P chaos przecież były "ubrane" na czarno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Chaos nawet nie startowal, stwierdzil ze nie sa takie specjalne :D i mial racje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) kee? no niezle :P chaos przecież były "ubrane" na czarno ;)moze to zabrzmi nieskromnie .. ale jak juz sie przewinelo troche lasek to sie czlowiek nie slini jak zobaczy skąpo ubrane cialo ... a jak laska smiga w krotkich spodeneczkach a na udach ma widoczny z 3m celulit to ja mowie pass .. :P zenfistki byly fajniej ubrane .. chodz ta blondyna od tagana potem w spodniach i katanie wygladala sexy .. no ale jak juz wiadomo co pod opakowaniem, to nie to samo .. wogole proponuje dyskuje "looźna" przeniesc tu a ten topic zostawic na rzeczy zwiazane z XTReme .. bo tak bedziemy robic syf Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) MaSella mozna nie poznac, bo jest podobny zupelnie do nikogo ;) :P Rozumiem, ze BIXa niechcesz dostać :D ? A tak przy okazji to trzeba wspomniec o powaznym minusie targow, a mianowicie o platnej toalecie!! Była płatna na dole, a pietro wyżej darmowa :lol: Moja krzywa mordka w trakcie zawodów w podkrecaniu browarów :lol: po prawej ;) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Rozumiem, ze BIXa niechcesz dostać :D ? a propo BIXa to zapraszam do mnie do pracy z chlodniczka i bloczkiem ;] bo widze, ze juz masz wolne ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 [ot] a propo bix-a to zapomnialem Ci wsadzic NK12 do paczki :lol: ;** [/OT] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 [ot] a propo bix-a to zapomnialem Ci wsadzic NK12 do paczki :lol: ;** [/OT] tak wiem, uprzejmie mi o tym doniesli :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Panowie zabawa z wami była przednia. Ryba, Świder, Devil K-ce dzięki za ciepłe słowa co do naszej pracy z forum. Chaos, aż wstyd, że mnie nie poznałeś :D Kolega, który stwierdził, że jestem jakimś debilem z firmy i uznaje się za znawcę chyba zrozumiał swój błąd dowiadywszy się kim jestem na forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dokładnie Romek, zabawa była git ( szczególnie w knajpce wieczorem ). Rozmowy przed wejściem na każdy temat :wink: Romek i przepraszam, że nie wysłałem do Ciebie info :oops: Chaos mi wypomniał jak tylko wszedł czcionki w IPB, nie wiem skąd mi się to wzięło :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 kilka osób 1 dnia miało jaskieś domysły ale imie z plakeitki sie nie zgadzało to doszliśmy do wniosku ze nie przyjechałeś... 2 dnia to nawet nie szukaliśmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 @romek: A ja byłem i ciebie nie widziałem, albo widziałem i nie wiedziałem że to ty :) @ent: Żeby dostać bobra musisz wiedzieć co to tajmingi i HTT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mardok ale timingi i htt to chyba quizy dla kobiet :wink: ...Chaosa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Uprzejmie donoszę, iż zyję, moja płyta również. Moja wypowiedź nie jest zbyt bogata, jednak jak dojdę do ładu ze sprzętem, niewątpliwie się odezwę :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mardok ale timingi i htt to chyba quizy dla kobiet :wink: ...Chaosa :wink: A skąd wiesz może ent tez chce być kobietą Chosa ? ;D *dżołk ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 a łoco chodzilo z tymi timingami i htt?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 a łoco chodzilo z tymi timingami i htt?? :> a wiesz co to są timingi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Panowie zabawa z wami była przednia. Ryba, Świder, Devil K-ce dzięki za ciepłe słowa co do naszej pracy z forum. Chaos, aż wstyd, że mnie nie poznałeś :D Kolega, który stwierdził, że jestem jakimś debilem z firmy i uznaje się za znawcę chyba zrozumiał swój błąd dowiadywszy się kim jestem na forum :D Chyba mialeś błąd na identyfikatorze i ludzie problemy mieli :D A ja mam wazeline w sockecie i wcale mi sie nie chce kompa składac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Chyba mialeś błąd na identyfikatorze i ludzie problemy mieli :D A ja mam wazeline w sockecie i wcale mi sie nie chce kompa składac :P nie tylko ty, od 2 godzin dochodze do tego jak wyczyscic mobo z wazelinki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Najlepiej sie usywa rozne pasty z dziurek socketu wydmuciach!ac jej powietrzem pod duzym cisenieniem ...np. z kompresora do pompowania kol. Sprawdzone - sam tak robilem przez oddaniem NF7 na serwis :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...