janio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) a łoco chodzilo z tymi timingami i htt?? :> jak nie wiesz to sp.... (dżołk, no offence ;] ) jakbyś był to byś to byś wiedział :P może niech Chaos wytłumaczy o co chodzi ;) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 fotki odemnie :) http://demek.kamikazedriver.info/tweak/targi_wroclaw/ a kto to? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czy to MaSell? Tyle ze zdjęć wnioskuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Chyba mialeś błąd na identyfikatorze i ludzie problemy mieli :D A ja mam wazeline w sockecie i wcale mi sie nie chce kompa składac :P "mam wazeline w sockecie" JAk to Brzmi :)... Ps. Kto ma moje denerwujace MObo...?? i Kto je moze chce pomeczyc to niech "poda dalej ":] Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) jak nie wiesz to sp.... (dżołk, no offence ;] ) jakbyś był to byś to byś wiedział :P może niech Chaos wytłumaczy o co chodzi ;) pff .. sie nie bylo to sie nie dowie @janio: nie bylo sp.. tylko wyp.. :P Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A tego Pana poznajecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Czy to MaSell? Tyle ze zdjęć wnioskuję :)tak masell :D A tego Pana poznajecie?jak najbardziej :D Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez demek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Szukam mojego foto z dymiącą czachą, wie ktoś coś o nim?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 pff .. sie nie bylo to sie nie dowie @janio: nie bylo sp.. tylko wyp.. :P nie badz Tofik ;] powiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Hehe Matiz aż avatara zmienił na bardziej targowy :lol: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Efyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 jak najbardziej :D Coś mi palce grubsze wyszły na tym zdjęciu. W rzeczywistości są bardziej smukłe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Demek a może byś pokazał fotki z części nie oficjalnej, która rozgrywała się w perełce :ploom: ps. O/C szef :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Coś mi palce grubsze wyszły na tym zdjęciu. W rzeczywistości są bardziej smukłe :)Aparat, jak powiadają, jest obiektywny :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Demek a może byś pokazał fotki z części nie oficjalnej, która rozgrywała się w perełce :ploom: prosze cie bardzo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Szukam mojego foto z dymiącą czachą, wie ktoś coś o nim?:P Psze bardzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) @demek: Tego krzaka też ktoś mi próbował na łeb założyć ;) Ale Mardok czujny :P Widać na foto od janio jak M@tiz i demek intensywnie myśleli na targach aż im głowy parowały :D Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Osz Ty, spałem jak zabity. Narobili mi fotek a ja nawet nie wiedziałem :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 @demek: Tego krzaka też ktoś mi próbował na łeb założyć ;) Ale Mardok czujny :P to je fakt ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kurde szkoda, że reszty fotek nie wypada pokazać na forum, te co Demek narobił w perełce to ohohoh. Szczególnie z Masellem :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kurde szkoda, że reszty fotek nie wypada pokazać na forum, te co Demek narobił w perełce to ohohoh. Szczególnie z Masellem :zonk: To chyba właśnie tym zdjęciem chwalił mi się jakie kilka min po zrobieniu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kurde szkoda, że reszty fotek nie wypada pokazać na forum, te co Demek narobił w perełce to ohohoh. Szczególnie z Masellem :zonk: To chyba właśnie tym zdjęciem chwalił mi się jakie kilka min po zrobieniu :D prawda, ze ladne ? :D a devil niezle trunki w siebie wlewal... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0t3r Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) ahaha ryba, tobie to niefartowe fotki cykneli :E. (jakoś nie przypominam sobie żebyś taki miny robił) Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez r0t3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Hehe... gin lubuski.... :D my to kiedys z ent'em sporzywali w drinach ktore nazwalismy 'pronto' :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 gin + tonic + limonka = MNIAM :D i tak bylo do...5 rano :D ja + sasiad :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 wrzucilem kilka fotek : http://free.polbox.pl/t/tomekmak/lole/targi/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 kilka osób 1 dnia miało jaskieś domysły ale imie z plakeitki sie nie zgadzało to doszliśmy do wniosku ze nie przyjechałeś... 2 dnia to nawet nie szukaliśmy... @romek: A ja byłem i ciebie nie widziałem, albo widziałem i nie wiedziałem że to ty :) Chyba mialeś błąd na identyfikatorze i ludzie problemy mieli :D Panowie ja bym nie przyjechał. Sobota biała koszula czarne spodnie. Identyfikator był lecz było na nim napisane moje imie a nie nick. Byłem w pracy a nie jako przedstawiciel portalu. Devilek, Świder, Ryba mnie poznali od ręki :D Dobra wieczorem zamieszcze wam zdjęcia z imprezy abyście wiedzieli z kim gadaliście a myśleliście, że to ktoś inny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 hehe znalazłem jesio jedno 1M (ale cpu-z pokaszanione) /sorki za OT :lol: / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 powiedzcie jakie wymiary miała ta rura do ln2 (wysokość, średnica) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 powiedzcie jakie wymiary miała ta rura do ln2 (wysokość, średnica) Ryba miał fi 54 i ok 250mm, moja (od ravena) fi 54 i z 500mm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ryba miał fi 54 i ok 250mm, moja (od ravena) fi 54 i z 500mm :DDobra, dzieki ;) :* powiedz jeszcze gdzie zdobyć tę otulinę, oraz jak zrobić multi zapinkę do socketu (wzór jakiś dziurek czy wskazówki z jakiego matriału...) ;) pozdro P.S Jest szansa że przyjadę na przyszłą impreze do gdańska ;)... może z jakimś konkretniejszym sprzętem ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...