DEVILEK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 małe OT i lamerskie pytanie - do czego służy vdroop mod ? :lol: sorx za OTDo ustabilizowania wysokiego napięcia vcore, oraz je także podnosi lekko :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Juz jest wszystko umowione :) ... gdzie z kim i jak :D komu dasz plytke zeby nam dostarczyl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 gdzie z kim i jak :D komu dasz plytke zeby nam dostarczyl ?Ryba, na wzrok Ci padło :lol: Przecież pisał, że mobo do Luka idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ryba, na wzrok Ci padło :lol: Przecież pisał, że mobo do Luka idzie. ozeszty :P dobra to ja ide spac, nigdy wiecej nocek nie robie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Owies też tak na 70% ;)sreberko ja tego nie powiedzialem :P a czuje że bardziej moge wam przeszkadzać niż pomóc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 sreberko ja tego nie powiedzialem :P a czuje że bardziej moge wam przeszkadzać niż pomóc... a kto bedzie nam abita modowal ?:D bedziesz nas wspieral swoja wiedza i obecnoscia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 sreberko ja tego nie powiedzialem :P a czuje że bardziej moge wam przeszkadzać niż pomóc... racja Owsiu, zle to "zkonfigurowałem" ;) powinno być na 50% albo tak, albo nie :P z tym, że czuje, że chętnie by pojechał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 To wiadomo, w końcu fajnie jest poznać ludzi z ekranu ;] ...zobacze jak się wyrobie teraz przez te pare dni i czy moge sobie pozwolić na taki luksus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja bede sobie tam cichutko zwiedzał i robił fotki. Postaram sie nic nie zepsuc ;) Fotkuj duzo, wszystkie akcje OC chlopakow maja byc krok po kroku obfotkowane :D Czekam na dokladna relacje i screeny :D Ze tez mnie tam w tym roku nie bedzie :mur: :oops: Zapowiada sie prawdziwie grube krecenie, z czolowka polskich O/Cerow w akcji B) . pozdro piotres Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) mysle ze tez moge porobic jakies fotki ps. kiedy bedziemy sie bawic azotem 22 czy 23? i w jakich godzinach? Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez genghiskhan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) mysle ze tez moge porobic jakies fotki ps. kiedy bedziemy sie bawic azotem 22 czy 23? i w jakich godzinach? od 10-11 22 kwietnia, do 16-17 23 kwietnia, moze byc :lol: z przerwami na dochlodzenie orgranizmu %%% :] Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) ryba czyzbys lubial duzo % ? to moze jakies zawody w tym kierunku zrobimy w nocy ? :D Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez demek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 to widze że sie jakiś oprocentowany wypadzik szykuje :> na mieście czy na miejscu :> ? a możde jak zostanie azotu czy DI to można by zrobić wyścig oldsmobilów ?:> tzn np celeron 500, amdk6 etc ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 to widze że sie jakiś oprocentowany wypadzik szykuje :> na mieście czy na miejscu :> ? a możde jak zostanie azotu czy DI to można by zrobić wyścig oldsmobilów ?:> tzn np celeron 500, amdk6 etc ? :> nie, i tak juz jest za duzo sprzetu, nie wiem jak my w dwa dni to chcemy wszystko przetestowac, ja i tak czuje w moczu ze chlopaka asus siadzie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jesli chodzi o % to na mnie nie liczcie ostatnio slabko z kasa;] a i takie wypady zle sie dla mnei koncza;] ale jak chcecie sie dobrze pobawic to idzcie do spiza na 15% piwo;] naprawde dobra rzecz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 my w hotelu raczej powalczymy coby sie czolgac nie bylo daleko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) ja protestuje :| LN2 proponuje po 15 w sobote bo bede po 14 dopiero we wrocku. zawody w C2H5O proponuje rozegrac z soboty na niedziele a w niedziele dogrywke w LN2 ;] Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) tosz mowie, ze w hotelu wiec raczej nie w czasie targow :D robic juz vodke? czy piwo bedziem pic ? Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez demek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja proponuje jakas "szarlotke" lub cos w tym stylu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Ktos procz mnie bedzie tylko w celach edukacyjno rozpoznawczych? Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 :> moze ja ze swoich stron sliwke 70% przywioze i pokaze jak sie pije ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To kto do mnie wpada na stoisko to pokaże jakie mam ciekawe zabawki :) Dobra wezmę również aparacik i zrobie relacje z pokręcania i z targów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 No to się szykuje impreza :] Trzeba będzie sobie żąłądek podręcić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Hejj tak sobie pomyslalem, coby moze jakies bezposrednie starcie w koncu zrobic tzn NF7 vs AN7, duzo sie mowi i pisze, a nikt jeszcze nie udowodnil wyzszosci pierwszej nad druga :rolleyes:. Co wy na to, ja swoj sprzecik moge udostepnic :D i zaparcie bede walczyl o sprawiedliwosc :lol2: Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez toman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jak bedziesz to bierz AN7ke i sie zobaczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Hejj tak sobie pomyslalem, coby moze jakies bezposrednie starcie w koncu zrobic tzn NF7 vs AN7, duzo sie mowi i pisze, a nikt jeszcze nie udowodnil wyzszosci pierwszej nad druga :rolleyes:. Co wy na to, ja swoj sprzecik moge udostepnic :D i zaparcie bede walczyl o sprawiedliwosc :lol2: Szkoda czasu na takie porownania... AN7 ma tylko jeden plus ze ma wyzse napiecie dla ramow :)... ale w extreme i tak sie robi mody :)... A co do szyny FSB to zalezy od modelu jaki masz :) sztuka inna od sztuki Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To wiadomo, że będą dwie NF7`emki. Postaram sie kupić jakieś potki, ale nie obiecuje. W razie czego jakie te poty kupic ? 10`tki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ktos procz mnie bedzie tylko w celach edukacyjno rozpoznawczych? j będe z kuzynem, też w celach rozpoznawczych, więc jak coś możemy się zgadać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To kto do mnie wpada na stoisko to pokaże jakie mam ciekawe zabawki :) Dobra wezmę również aparacik i zrobie relacje z pokręcania i z targów. Pewnie wszyscy razem Cię odwiedzimy, jako jedna duża oc rodzina :wink: Relacja musi być :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To wiadomo, że będą dwie NF7`emki. Postaram sie kupić jakieś potki, ale nie obiecuje. W razie czego jakie te poty kupic ? 10`tki ? Ja też zobacze czy sie uda jakieś zabrać :) Mogą być 1ki, 2ki, 5ki, 10ki... :) Z rybą już troche rzeczy obgadałem i wiem, że troche sprzetu do modowania itd tam będzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...