Skocz do zawartości
NeuroPL

Rezerwuar 5,25 A Atman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od jakiegos pol roku w szafce lezy i sniedzieje power-x :P stwierdzilem ze nadszedl czas aby zamontowac go w kompie. Prosze o pomoc jaki uklad bedzie lepszy:

1. Pompka inline i zapominamy o sprawie.

2. rezeruwar na 5,25 i do srodka pakujemy pompke?

3. inna opcja?

Chcę zasilać jeden blok, mam sredniej wielkosci chlodniczke. Czytałem opinie dotyczace atmana i jestem skłonny go kupic.

Przerobienie na inline ogranicza sie do zamocowania krócca i zalepieniu szczelin? :D

Pozdrawiam i prosze o szybkie odpowiedzi ;)

BTW: widzieliscie gdzies mlecznobiale weze? Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaką masz tą chłodnice

byle nie aluminiową

A co ma chłodnica do pompki i reza? :blink:

Co do węże to poszukaj na tej stronie, moze znajdziesz cos fajnego. http://www.godmar.com.pl/sklep.php?kat=2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, od jakiegos pol roku w szafce lezy i sniedzieje power-x :P stwierdzilem ze nadszedl czas aby zamontowac go w kompie. Prosze o pomoc jaki uklad bedzie lepszy:

1. Pompka inline i zapominamy o sprawie.

2. rezeruwar na 5,25 i do srodka pakujemy pompke?

3. inna opcja?

Chcę zasilać jeden blok, mam sredniej wielkosci chlodniczke. Czytałem opinie dotyczace atmana i jestem skłonny go kupic.

Przerobienie na inline ogranicza sie do zamocowania krócca i zalepieniu szczelin? :D

hmmm,

rez 2x5,25 - najłatwiej

pompka w wersji inline - odezwij sie może do Sama, wspominał coś o przerabianych na inline Atmanach.

BTW: widzieliscie gdzies mlecznobiale weze? Pozdro

w PL tylko w mcs, dość drogie, silikonowe, miękkie. Sam szukam jakichś innych białych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

im mniejsza tym lepsza bo chlodniczke zamontowalem wewnatrz chiefteca i miejsca przed plyta glowna nie mam.

Albo bym ja przymocowal na stale pod koszykiem 5,25 albo wewnatrz..

3,5 cala na dyski zostalo wyciete pod chlodniczke wiec nie ma tam miejsca.

Ktora bedzie cichsza? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi