jendor Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jakie są obecnie najlepsze stery pod radka 9550. Ja stosuje omegi i zaastanawiam sie czy nie ma jeszcze lepszych. Jakie stosujecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Najlepsze stery są zgromadzone na tej stronie http://www.guru3d.com/ Nie prościej i szybciej poczytać posty na forum niż zakładać kolejny temat i czekać na zbawienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) do 9550 polecam Omegi 25.97_a :) osiagalem na nich najlepsze rezultaty :) Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja mam najnowsze omegi i wszystko jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...