Skocz do zawartości
durczyn

Lato Zbliża Się Wielkimi Krokami A Wirion Niedługo Gril Wystawi :d

Rekomendowane odpowiedzi

Tak dla odmiany podam Wam przepis na cosik innego z grilla ale rownie pysznego

Ryba, a konkretnie cos bialego (morszczuk ,mintaj), papryka, marchewka, przyprawy.

Marchew i papryke pokroic w paski.

Plat rybki, 2-3 paseczki marchewki, 2-3 paski papryki, posolic, pop.ieprzyc.

I najwazniejsze, to wszystko musi byc zapakowane w folie aluminiowa i polozone na grill.

Mowie Wam, cos niesamowitego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, mi ryby z grila niesmakują bo w ogóle ich niejadam :D karkówka i zeberka rulez :D jeszcze poczekamy az przejdą jaja faszerowane, będzie dzień słoneczny to trzeba zabrac się za grilowanie :D

Jaja faszerowane to istne "niebo w gębie"!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam grille :D Juz kilka za mna w tym roku,ale poniewaz jestem od nich uzalezniony wiec w tym roku spodziewam sie przynajmniej 10 wiekszych imprez grillowych :D A poki co - Wirion - moja love mieszka pod Wawa wiec czuje,ze sie tam wbijemy.Bede w wawie 22-go :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies 15km od centrum.

@ hydro2 - Twoja miloscia jest ta pani z forum tomb raidera ? ;]

Z piastowa do wawy jezdza 2 linie ztm z tego co wiem, wiec dojazd jest bardzo dobry.

Zgadza sie :) Jest to ktos dla kogo moglbym przejechac setki a nawet 1000ce km :) Dzieli nas spora odleglosc (ponad 400km) ale laczy wszystko inne (zamilowanie do TR-a stawiam przy koncu) :) Z dojazdem problemu nie mam wiec luz :) Fakt,ze 7H w pociagu swoje robi,ale w momencie dojazdu na miejsce staje sie bardzo szczesliwym chlopczykiem :):):):) ATH - widze,ze albo znasz forum tr,albo uwaznie czytasz moje posty :) Wirion - wbijamy sie na grilla :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheh ja t bym sobie zjadł porządną kiełbaskę z grilla, już mnie takie smaki nachodzą, że... Już tak od tygodnia. Chyba wyszoruję swojego grilla.

Średnia wieku ? Ja myślę, że koło 80 :) To kameralna impreza ;) Sry za OT :P

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies 15km od centrum.

Kilometr od Pruszkowa ;) 7 odemnie :]

Grila czas zaczac :] Najlepsza jest karkowka i "kurak" w postaci skrzydełko i udko :]. AAAA zapomnialbym karkowka musi kilka dni lezec w marynacie.... zreszta kurak rowniez :]

Ja polecam do czyszczenia rusztu kreszera lub jakas inna myjke cisnieniowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 V będę uczestniczył prawdopodobnie w pieczeniu kiełbasek :) Ognisko. Paczka z klasy ;)

5 maja siedze w pracy :? ale 6 :D gril jak malowany, bedzie trzeba zrobic wczesniej marynate do mięsidła.

BTW: Kielbasa na patyki, karkowka na ruszt :]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi