Fisher Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam! Mam zamiar wymienic sobie pamieci 512mb. Aktualnie posiadam kingstony cl.3 :/ ktore sa tragiczne. Z checia kupil bym patrioty ale problem w tym ze bede musial kupic w sklepie w moim miescie. do wyboru mam: -Kingston cl.2.5 raczej odpada -Kingmax cl.2.5 -GoodRam cl.2.5 -Geil cl.2.5 te z radiatorami. Ktore z tych pamieci beda najlepsze do o/c Z gory thx. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 roznica wydajnosci miedzy cl3 a cl2.5 jest rzedu 5%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jak tylko z tych do Geil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 sam miałem identyczny dylemat, polecali mi patioty, które juz zamowiłem w komputroniku. Geily onoc nie są złe ale chyba lepsze sa patrioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Czyli jesli chodzi o te co napisalem to GEIL. A co sadzicie o Kingmaxach?? Ktos mi mowil ze nie sa zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam ponownie. Pojawil sie cien szansy na Patrioty. Wiec co sie bardziej oplaca. Geile za 184zl czy Patrioty za 198zl?? Patrioty tak drogo bo sklep bedzie dla mnie sprowadzac;] z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Gdzie tyle przepłacasz za te pamięci? Patrioty Signature Line chociażby na komputroniku są za 162zł http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17703 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Oczywiście, że Patrioty. Pewnie kupujesz w jakimś drogim, małym sklepiku ;). U mnie w Sędziszowie też są takie duże ceny, więc kupuje w internecie. Edit: No obsługa przemiła. Zawsze się tam na godzinkę sasiedzę ;]. Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Patriony lepiej. Ja też mam podobne cenny w sklepie ale jaka obsługa(zawsze się posmieje jak tam wchodzę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 OK jednak zamowilem Patrioty 512mb z radiatorem w esc za 160zl :D :D Teraz czekam na przesylke :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...