kermit1987 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 [/b] Zapraszam na nowe forum. Narazie jest w czasie prac wiec potrzebuje pomocy paru rezolutnych osob. moje forum Zapraszam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Kolejne żałosne forum, a już myślałem, że może coś ciekawego będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 standardowe pytanie... drugie takei w ciagu minuty... PO CO? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit1987 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kolejne żałosne forum, a już myślałem, że może coś ciekawego będzie... Prog jestes taki madry moze bys podsunal pare pomyslow zeby te forum nie bylo zalosne a nie tak gadasz. Dopiero zbieram ekipe i pomysly a ty odrazu wyjezdzasz z czyms takim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zakladajac forum pomysly powinienes juz dawno miec i to swoje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kolejne dziecko neostrady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Najbardziej mnie denerwuję ludzie, którzy rejestrują się tu na forum i dają w dziale prezentacje linka do swojego super, hiper forum, a potem znikają bez śladu... ż e n a d a [Nie lubię używać tego słowa, a samo ciśnie się na usta coraz częściej w dziale prezentacje] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 jak to na ogół bywa - działów więcej niż użytkowników ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Kolejne forum o wszystkim i o niczym.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...