dudek564 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam mam w domu dwa komputery jeden jest podlaczony do internetu a drugi jest podpiety do niego jak wlanczam pierwszy komputer to wtedy ma drugi komputer internet . Chem zakupic sprzęt zeby pierwszy komputer nie musiał byc uzalezniony od pierwszego co polecacie Hub , Switch czy Router ? Internet mam osedlowy 160kb ;/ duzo gram w CS czy jak podepne 2 komputery pod np. Switch to mi podzieli łącze ? Ile bedzie kosztował sprzęt ? (kable mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 router ( wiekszosc ma przelacznik ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 tylko i wylacznie router hub ani switch nie spelnia twoich wymagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jak jestem do osedlowego nwtu podlaczony i mam 160kb i podlacze ruter pod glowny kabel i od routera dwa kable do kompów to podzieli łacza? kazdy bedzie miał po 80kb czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nie bedziesz mial dalej 160kbps ale 2 kompy beda mialy dostep do tych 160 kbps jak je wykozystaja to zalezy od aplikacji mozesz zainstalowac NetLimiter i wtedy podzielic na pol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) a jakie ustawienia w koputerach musze dac zeby miec internet od routera ? I czy duzo prądu on pobiera ?o jeszcze jedno a sa routery z wejsciami na kabel i dodatkowo wifi bym podlaczył 2 komputery i czasami se przez PSP pochodził po intenrecie... Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez dudek564 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 sa tylko jeszcze wyniuchaj czy twoja osiedlowka nie blokuje udostepniania i itak bedziesz pewnie musial dzwonic do admina zeby mu maca podac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...