Skocz do zawartości
Kris QC

Pomóżcie! Obraz Wyłącza Się Na Ułamki Sekund.

Rekomendowane odpowiedzi

Moja grafa to FX 5700 Golden Limited PDF 256Ram. Monitor to LG Flatron 19'' T910BU. Problem jest taki. Gdy przeglądam stroniki obojętnie czy operą czy explorerem to co chwilę wyłącza się obraz na ułamek sekundy. Raz rzadko a nieraz kilka razy na minutę. Monitor ma roczek karta pokazuje temp. 37stopniC. Problem pojawia się tylko przy włączonej przeglądarce nigdy poza tym. W gierach nie ma problemów. Próbowałem różnych rozdzielczości i prędkości odświeżania i dalej kupa. Nie wiem czy ma to jakiś związek z przechodzeniem karty w wolniejszy tryb taktowania w aplikacjach 2D. Ale opcję tą mam wyłączoną. Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał? Pomóżcie. Pozdrawiam Kris.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawowe pytanie: dzieje sie tak od początku czy od jakiegos czasu?

Od jakiegoś czasu. Porzedni 5700 się skopał a że na hurtowniach nie było mojej wersji to dostałem tego zabudowanego Golden Limited PDF. Wsumie daje jeszcze radę bo ma 256MB ramu ale już czas zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem taki problem gdy sobie ustawilem jakis inny mode timming moze ty tez tak zrobiles ? ;p

w zaawansowanych opcjach grafiki

nview display setting/device setting/device adjustments/display mode timming/ no i na auto jak jest to dziala ok jak zmienilem na jakis inne to sie tak monitor wlasnie mi wylaczal czasami :)

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi