Skocz do zawartości
Uneek Eth

Riva TNT2 za ile?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Riva TNT2 32 MB za ile opłaca się kupić takową kartę :?:  :lol:

zalezy jaka jak pelna i firmowka to nawet z 75zl, jak M64 made in "noname" to nie wiecej niz 30zl

lepiej kup Matroxa G100 4MB (jak tylko do 2D i nie bedziesz pracowal w rzodzialce wyzszej niz 1152x864x32) - ja sie troszke takim pobawilem i musialem sie potem przyzwyczajac do "niewidiow" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Diamond, Asus czy Elsa to moze nawet 75 dostaniesz... ale za PowerColor czy takie inne szity to 25 bracie... ledwo... :?

Pozdr...

o moje starej m64 power color złego słowa nie powiem szla nawet na 170/185 :D (fakt że ponad 160/160 przyrost 3dmarków i wydajnosci byl mały.. wszystko dławiła szyna 64-bitowa..) KArta w kazdym razie lepiej się spisywala po OC niż kolesi mx 200 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do sprzedani rive Tnt 32mb Ultra POsiada wiatrak W tekstach wychodzi na to ze jest lepsza od geforca 2mx200 32mb Cena za ta karte to 80 zlotych :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dolaczajac pytanie ciut odwrotne, jak sadzicie ile mozna wziac za polrocznego GF2TI 64MB by Prolink?? Gosc na gieldzie w Wawie zaspiewal mi 100PLN??

100 zł. za tą kartę to stanowczo za mało. Spokojnie ją możesz sprzedać za conajmniej 200 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...