ComPutroNik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam, Mam wielki problem...mam zainstalowanego MKS 2005, Win XP z SP2 i szukałem jakiegoś seriala... Po skanowaniu 42 virce i denerwujące Popup :( Porsze o pomoc bo juz sobie nie radze... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Trochę chaotycznie opisałeś problem. Wywal to co Ci wykrył mks, + użyj np. AdAware i też wywal znalezione dziadostwo. Jednak z tego co się domyślam mks jednak przepuścil to i owo na Twego kompa, więc zastanów sie nad zainstalowaniem innego antywira, np. NOD32. Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Eskan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComPutroNik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Eskan, Noda32 miałem i był tragiczny, jeszcze gorszy niz MKS. Przeskanuje To i Owo AdAdwarem ... Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Skorzystaj jeszcze z HijackThis oraz ewido anti-malware. Log z HijackThis możesz sprawdzić na tej stronie. Przy pomocy ewido przeskanuj system w trybie awaryjnym. I nie odwiedzaj stron warezowych. Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Placio74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...