Gmilin Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 witam. Nie bardzo wiem jaka różnica jest między produktami tych firm ale chce kupić 6600GT i w sklepie w którym chce kupić są tylko galaxy za 525zł i asusa za 540zł. Która będzie lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Asus lepszy i daje 3 lata gwary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja bym brał galaxy wersje ultimate np taką http://icomp.pl/produkty.php?action=pokaz_...raficzne&id=164 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja miałem różne Asusy i nie narzekałem. Więc mogę Ci go polecić. Chyba, że ten Galaxy jest to wersja z Zalmanem, to wtedy go bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...