Skocz do zawartości
mieszacz

Sansonic 600 Wat A Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos z szanownych uczestnikow forum mogłby mi napisac z jakiej linii sa zasilane karty ge force 6800 i palit 6800 gs extreme i xfx 7800 niestety osoba sprzedajaca nie wie z jakiej linii zasilane sa te karty (chodzi o karty na agp) jaka jest roznica miedzy palitem i ge force.Pytam dlatego ze posiadam ww zasilacz a ma on silne 12 pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się w całości z Pageup ;) karty pokroju 6800/7800 czerpią głownie zasilanie z linii 12V :) (minimalnie z 3.3V, 5V), a z czego wiem zasilacze Sansonic to jedne z najlepszych konstrukcji na świecie :) więc te 600W co masz pociągnie KAŻDY ZESTAW z quad sli na czele

a ten geforce to też 6800gs czy 6800 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy procesor p4 2.8-3.4 i pamieci 2 razy 1 gb geila nie beda waskim gardłem dla tej karty

To trochę OT ale 2 GB wystarczą do każdej obecnej gry jaką znam ( na max detail ) i nie rozpatrywał bym pamięci jako typowe "wąskie gardło" bo to trochę co innego ( czasem wąskim gardłem nie będzie 512 ale 1024 w innej aplikacji tak )

Co do CPU to będzie wystarczający (ale mocny 2,8 z 2 MB cache i 800 mag., nie jakiś staroć na magistrali 400 )

( AA i AF skupia się na karcie ).

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi