mieszacz Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Czy ktos z szanownych uczestnikow forum mogłby mi napisac z jakiej linii sa zasilane karty ge force 6800 i palit 6800 gs extreme i xfx 7800 niestety osoba sprzedajaca nie wie z jakiej linii zasilane sa te karty (chodzi o karty na agp) jaka jest roznica miedzy palitem i ge force.Pytam dlatego ze posiadam ww zasilacz a ma on silne 12 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 napewno z dodatkowej wtyczki pod karte ciagnie w wiekszosci z 12v a na agp idzie zaleznie chyba od plyty...ale wydaje mi sie ze tez glownie 12v. bynajmniej ten zasilacz bez problemu to pociagnie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 zgadzam się w całości z Pageup ;) karty pokroju 6800/7800 czerpią głownie zasilanie z linii 12V :) (minimalnie z 3.3V, 5V), a z czego wiem zasilacze Sansonic to jedne z najlepszych konstrukcji na świecie :) więc te 600W co masz pociągnie KAŻDY ZESTAW z quad sli na czele a ten geforce to też 6800gs czy 6800 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nie ma narazie na świecie takiej grafy której ten zasilacz by nie pociągnął :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszacz Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 nie ma narazie na świecie takiej grafy której ten zasilacz by nie pociągnął :]a czy procesor p4 2.8-3.4 i pamieci 2 razy 1 gb geila nie beda waskim gardłem dla tej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) a czy procesor p4 2.8-3.4 i pamieci 2 razy 1 gb geila nie beda waskim gardłem dla tej karty To trochę OT ale 2 GB wystarczą do każdej obecnej gry jaką znam ( na max detail ) i nie rozpatrywał bym pamięci jako typowe "wąskie gardło" bo to trochę co innego ( czasem wąskim gardłem nie będzie 512 ale 1024 w innej aplikacji tak ) Co do CPU to będzie wystarczający (ale mocny 2,8 z 2 MB cache i 800 mag., nie jakiś staroć na magistrali 400 ) ( AA i AF skupia się na karcie ). Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...