P1T3RR0 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam, ostatnio mi się przypomniała ta gierka, i sobie pogrywam. Mimo, iż jest stara i w 2D, to jest to moim zdaniem najlepsza pośród oryginalnych PeCetowych platformówek. Jeszcze Giana Sisters wymiata, ale to nie ta platforma... Wpadłem na pomysł, żeby stworzyć sobie na Hamachi sieć i sobie popykać, na "lanie". Ja niestety na razie nie mam czasu, ale jakoś po świętach można by coś obmyśleć... Aż, się łezka w oku kręci, jak to kiedyś się w to grało z kumplami na lanie na infie w szkole... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Giereczka wymiata... jedna z pierwszych jaka mialem, utkwila mi mocno w pamieci. Latanie na uszach, ladnie zaprojektowane levele, fajniutcy przeciwnicy, bossowie... łezka w oczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja za to mile wspominam stara gierke z Amigi ,gralem w nia chyba z 10-11 lat temu :) tematyka ta sama ,platform games , owa gra to Super Frog to byle czasy , koderzy sie przescigali w wymyslaniu kolejnych bajerow a dzis , dzis wychodzi gra dla ktorej nie ma jeszcze odpowiedniego sprzetu i wtedy producenci obcinaja jej graficzne bajery zeby ludziska mogli pograc i dac zarobic ehh co za czasy :[ gdzie sa ci dawni maniacy codowania :/ chyba zjadla ich mamona kto wie jaka to wymagajaca gra ;) ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) grałem kiedyż w demo 2... jak byłem bajtlem :] tylko w demko ale fajnie się grało :D miech temu sobie instalnołem i... no cóż... już nie miała tego uroku... może dlatego, że jak byłem dzieciakiem to wszystkie gry mi się podobały, a teraz tylko parę gatunków? Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No to jest jedna l lepszych gierek ;) Kiedyś to się w to grało :P Jeszcze podobał mi się Lomax tylko za cholere nie moge pełnej znaleść ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 JAZZ 1 byl super, raz dziennie calego przechodzilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...