Golik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 nie wiedzialem gdzie to daj wiec dalem tu Czy ktos kupowal juz cos w tym sklepie ? polecacie go czy tez nie ? chce kupic pewna gre i nie wiem czy ten sklep akuratnie sie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Kupowałem, Szybka przesyłka (mimo że poczta), niskie ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 a pamietasz moze ile placiles za przesylke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Tu masz odpowiedź: http://www.poczta-polska.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja również kupiłem u nich kilka rzeczy świetne ceny i zawsze jakis prezent do gry polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wirtus - sklep w którym kupuję gry...w sumie tylko tam... tanio, szybko (jak na PP - nie wiem jak oni to robią)...dobre podejście do klienta (w razie anulowania zamówienia żadnych kłopotów)... jak najbardziej polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 wirtus jest ok, możesz brać w ciemno, a o przesyłce poczytasz przy zamóweniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kupilem pare gier. Najtanszy chyba sklep w kraju. Nigdy nie bylo problemow. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uszatek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kupilem pare gier. Najtanszy chyba sklep w kraju. Nigdy nie bylo problemow. Polecam.No nie wiem czy najtańszy. Ja kupowałem w 3kropki.pl i niektóre gry są tam tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golik Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no dzieki wszystkim za zdanie a gdzie wy kupujecie potrzebne produkty i dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...