lord_cein Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam Mam problem z myszką optyczną A4 Tech, model SWOP-3. Mianowicie czasem kursor zjerzdza w górny lewy róg ekranu i myszka przestaje reagować, a jej podświetlenie praktycznie wygasa. Nieraz już przy samym włączeniu komputera podświetlenie się nie świeci. Dodam jeszcze, że gdy wyciągnę wtyczkę PS2 i włożę ją sporwotem, to nieraz zacznie działać normalnie, a nieraz wogóle nie zareaguje;/ Wie ktoś może co jest tego przyczyną?:/ Dodam jeszcze, że mam płytę główną ASrock K7VT4A+. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Słuchaj kilka spraw: 1. podskocz do kumpla lub kumpeli i zobacz czy podobne sytuacje występują u nich. Jeśli tak to myszka do naprawy (pewnie jest na gwarancji) jeśli jest młodsza niż 2 lata. 2. podłącz ją przez port USB i sprawdź czy również występują podobne problemy. Z twojego opisu jednak można wywnioskować, że padła kalibracja w myszce lub mikroprocesor. Wykonaj dwa punkty, które napisałem wyżej a później pisz jak się sprawy mają. Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...