GunloK Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam. Problem jest taki: za cicho gra mi w sluchawkach i glosnikach. Przy glosnikach to pol biedy bo mozna podkrecic, ale pojawiaja sie wtedy szumy. W oprogramowaniu dzwiekowki mam wszystko na maxa, na sluchawkach tez, winamp tez.... i dalej nie jest tak glosno jakbym chcial. Mam nowa plyte od niedawna i wlasnie na niej zauwazylem, ze sie wszystko jakby przyciszylo. Plyta to ASRock K8NF4G-SATA2. Moze sa jakies programy, ktorymi mozna podkrecic jeszcze glosnosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 piszesz że w oprogramowaniu dźwkiękówki ustawileś na maxa, a w 'regulacji glośności' w panelu sterownia masz też pare suwaków które moze trzeba podkręcić np. Master, wave... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GunloK Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 odswierzam bo dalej nie znalazlem odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...