Spiderr Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Katalog jest tylko tyle, że...... niewidoczny. na pulpicie pozostał skrót, który nadal daje dostęp do zawartych w nim plików, lecz docelowy katalog znalazł się w katalogu "config.msi", który jest zupełnie niewidoczny. czy ktoś może mi pomóc??? -------------------------- Nie lepiej się coś takiego czyta ? Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 po pierwsze NIE KRZYCZ !! po drugie Narzedzia - opcje folderow - widok - pokaz wszytskie pliki po trzecie przenies zawartosc gdzie chcesz po czwarte ciesz sie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Człowieku pisz normalnie temat a nie choroba szalonych ShiFtóW ://. I nie krzycz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiderr Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wybaczcie te okrzyki.............. spanikowałem :mur: ten katalog nie jest ukryty....... widać go z poziomu jego skrutu na pulpicie. "Easy Cleaner" też go widzi.......... tyle, że moja "muzyka" jest "schowana" w katalogu "config.msi" :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) skrutu Troche Ci sie cos pomylilo... :mur: :mur: :mur: Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez pluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A do kompa mają dostęp inne osoby? Może ktoś się pobawił programem typu Sekretnik i ci go jakoś (nie za dobrze) ukrył. Albo namieszał coś w rejestrze, skoro niby masz dostęp a katalogu nie widzisz. Proponuję otworzyć wszystko ze skrótu, przenieść do innego folderu a tamto wywalić, chyba nic się nie stanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...