aftershocK Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 może pytanie głupie ale są duże możliwości podkręcania na płycie Asusua (już sie bawiłem :D) a z 2 strony żeby nie wyszło; zamienił stryjek siekierke na kijek.... :-P (założyłem temat w 2 działach żeby i fani celków i fani athlonów mogli sie wypowiedzieć :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) może pytanie głupie ale są duże możliwości podkręcania na płycie Asusua (już sie bawiłem :D) a z 2 strony żeby nie wyszło; zamienił stryjek siekierke na kijek.... :-P (założyłem temat w 2 działach żeby i fani celków i fani athlonów mogli sie wypowiedzieć :wink: ) Jeśli używasz kompa do grania to polecam duet Asus+AMD. Na socket A jeszcze możesz znaleźć w dobrej cenie Bartona Mobile (który się świetnie kręci). Poza tym Asus to Asus. Przy pozostaniu na sockecie który masz teraz za wiele już nie zmienisz w przyszłości. Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Kobrowisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 niebede kupował tylko na kompie starego jest asus z amd i nie wiedziałem czy opłacalnym bedzie wymiana z 2,8 na 1,6 ale jeśli mówisz że tak to ok ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ta płyta asusa na allegro kosztuje 100 zł ma chyba z 4 lata a ta moja z asrocka 160 nówka , czy nie strace na tym? zastanówmy ise jeszcze raz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A co cena ma do rzeczy? Jak chcesz w miare wydajną platforme do gier to lepsze będzie połączenie Asusa i Athlona. Stara czasami też jest jara... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buja4 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 może pytanie głupie ale są duże możliwości podkręcania na płycie Asusua (już sie bawiłem :D) a z 2 strony żeby nie wyszło; zamienił stryjek siekierke na kijek.... :-P (założyłem temat w 2 działach żeby i fani celków i fani athlonów mogli sie wypowiedzieć :wink: ) Moj kolega ma celka 2.4 d z ta plyta asrocka ja mam msi na nforce2 proc sempron a reszte mamy takie same i mu tak dokladam ze sie w glowie nie miesci moze jak by zmienil plyte to by ten proc sie lepiej krecil i chodzil ale na tym asrocku dosaje po [gluteus maximus] P.S do tego jego proc sie bardziej grzeje ja bym bral athlona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ale komlet z tą płytą główną?? :? athlon ma 1,6 -chyba dużo nie podkręce, a myślisz że jak bym wymienił płyte pod tego celka to byłoby ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buja4 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 ale komlet z tą płytą główną?? :? athlon ma 1,6 -chyba dużo nie podkręce, a myślisz że jak bym wymienił płyte pod tego celka to byłoby ok?sam proc jest ok ale na tym asrocku to straszna lipa slaby odczy i zapis pamieci porownywalny z kt266 jak bys kupil co co jest oparte na chipsecie intela to by chyba smigalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) mówisz o celeronie czy athlonie... bo athlon ma asusa a celeron asrocka bo jeżeli cel to ;) ; zaproponuj coś (allegro/komputronik) za 200zł? :) Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez aftershocK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buja4 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 mówisz o celeronie czy athlonie... bo athlon ma asusa a celeron asrocka bo jeżeli cel to ;) ; zaproponuj coś (allegro/komputronik) za 200zł? :) Mowie o celeronie nie jestem specjalista od intela bo moja przygoda skonczyla sie na pentium 3 wiec zapytaj sie kogos na forum z intelami ale ja bym bral to http://www.allegro.pl/item96981534_msi_865...sata_gw_ss.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Osobiście zostałbym przy Celeronie... Jakkolwiek mulasty nie jest (a celeronyD to bardzo mulastych juz nie należą), to trzeba uczciwie powiedzieć, ze tego athlona rozłoży... A płyta główna - asrock nie jest taki zły (np. taki 939Dual-Sata2 to już prawie legenda ;))... Poszukaj na sieci opinii np. o tej MB: http://www.apollo.pl/?mod=store&cmd=show_detail&id=18314, wydaje się całkiem ok. Spróbuj też powalczyć o http://www.allegro.pl/item98529493_msi_865_pe_neo_2.html http://www.allegro.pl/item98931043_865pe_g...gwarancja_.html http://www.allegro.pl/item98087508_plyta_g...eo2_nowka_.html Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez grogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...