slayne Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Akurat 350-tka Aerocoola jest bardzo przyzwoita, ale nie wymagaj od niej więcej niż 350W a porównując huntkeya i tego aerocoola ? pewnie już gdzies było ale jak ciągniemy ten temat Chodzi mi przede wszystkim o głośność bo potrzebuje cos cichego do tego co w podpisie - bo wiecej watów to na pewno mi nie potrzeba moze najwyżej jaka graficzka dojdzie zeby zagrac w nowego Tomb raidera ale pewnie gierke przejde i graficzke sprzedam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie wiem jak huntkey ale z glosnosci(cichosci :D) aerocoola jestem zadowolony, z odleglosci pol metra juz go nie slysze (zalezy tez jakie kto ma ucho :wink: ) Edit: W stresie faktycznie troche zaczyna szumiec, ale nie jest tragicznie :) Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Hk napewno będzie cichszy. O ile w idle można się spierać o tyle w stresie napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 kurcze moze zenfist zrobi jakąs promocję na targach na ten Hk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...