H@kowy Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Niewiem o co chodzi ,jak podłączam dysk USB to mam taki błąd OBRAZEK O co tu chodzi? pol miesiaca temu mi wszystko dobrze działało. Jak to naprawić\ żeby działał dysk, bo na innym komputerze działa Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A formatowałeś go może ostatnio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@kowy Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 moj dysk? czy dysk usb? moj tak, ale mowie ci z tym usb cos sie niedawno popieprzylo ze zaczelo mi wyskakiwac cos takiego zeby zainstlaowac sterownik usb i nie moglo znalezc jakiegos tam pliku,ale pozniej ponowne instalowanie usb z tym plikiem nic nie dało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Proponuje podpiąć ten dysk bezpośrednio pod IDE jeśłi jest taka możłiwość. Dowiesz się wtedy czy jest coś nie tak z dyskiem lub jego strukturą logiczną czy problem dotyczy komunikacji na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@kowy Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Klaus co do kur.. nędzy piszesz. Przecież pisalem do ch... że dysk usb bezproblemu działa na innych kompach ale u mnie sie poajwia to co na tym screenie. Wogóle też pisałem że mialem ostatnio problemy ze sterami USB niewiem cos sie popieprzylo i od tamtej pory mi sie pojawia taki blad jak na screenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 skoro formatowałeś ten systemowy to może zapomniales wgrac sterow do usb?? jaki masz system ?? jak cp-sp2 to powinny juz byc i wtedy nie wiem co ci doradzic :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@kowy Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 mam sp1,ale kamera internetowa działa bez problemu ,probowalem ten dysk usb podlaczac do wszystkich portów usb i nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Za dużo kawy pijesz i ciśnienie Ci skacze... Jaki rozmiar ma ten dysk? 160GB albo wiecej? Jeśłi dysk jest ma powyżej chyba 127GB to na winxp sp1 który, nie posiada 48bitowego adresowania działać nie będzie. Chyba ze dodasz obsługę owego 48bitowego adresowania. Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Po podłączeniu dysku do komputera, kliknij prawym na ikonę Bezpieczne usuwanie sprzętu, zaznacz opcję Wyświetl składniki urządzenia i spisz sobie urządzenia figurują pod nazwą Twojej obudowy USB. Usuń je w Menedżerze urządzeń, następnie odłącz obudowę od kabla USB i zrestartuj komputer. Po restarcie podłącz kieszeń ponownie, powinno wszystko dobrze wykryć. Jak kreator będzie pytać o pliki to spróbuj je znaleźć na płycie od XP, na płytce od obudowy USB, w Internecie, bo bez nich, nic nie wykombinujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@kowy Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 dzięki MBX to może coś da,ale mysle ze najprostyszym rozwiązaniem byloby zainstalowanie sp2, a tam w sumie to dziwne jest bo kamerke na usb mi wykrywa ale tego dysku nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 a ty uważasz ze wszystkie urządzenia USB śa takie same. Skoro wykrywa kamerke to znaczy jedynie za masz działające USB. Sa rozne urzadzenia i wymagają rożnych sterowników, nie ma w tym nic dziwnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...