Baton_3 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ściągnełem RARa z Knoppixem podpisany rar iso\ Myślałem że odrazu po rozpakowaniu będzie ISO lub inny format do nagrania! Po wypakowaniu są foldery i dane Knoppixa więc nagrałem wszystkie na CD i niby ikonka na płyte Knoppixa jest coś tam się autorunuje i nic :( Pisze ponieważ miał być gdzieś obraz płyty i nigdzie tam go nie ma :( Nie wiem jak go odpalić wpisywałem Lang=pl i nic :( Kiedy odpalam go z Biosu wyskakuje że nie prawidłowy dysk :( co robić??... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobbsik Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 siema - mialem ten sam problem. Nie sciagnoleś RAR-a z Knoppixem tylko że RAR czyta takie pliki jak ISO :) Musisz w RARze wyłączyc by obsługiwał ten tym plików. Potem nalezy go nagrac na płytke i tyle. Napisz jaki masz progs do narywania a jak nie masz to Ci podam. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baton_3 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Wielkie dzięki też tak myślałem że ten rar to obraz płyty bo kiedyś jóż się z tym natknełem :) Reszte se poradze wielkie dzięki dla ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobbsik Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 To znaczy - musisz w Rarze wyłączyc opcję czyt plików ISO - by ten był widoczny w dowolnym progsie do nagrywania płyt CD jak np. Nero 6 ( najlepsza wersja ) czy tez darmowe wersję softu jak: DeepBurner czy CD Burner XP Pro. W każdym z tych przypadków po uruchomieniu zaznacz opcje nagrywania plików ISO - czy też nagraj obraz, projekt ISO itp. i tylko dajesz na "burn" i już - nic nie kombinuj z płytką bootowalna itp - ona sama sie zrobi. jak dasz rade podziel sie czy wszystko poszło OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...