krisb Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mam plyte MSI KT4V. Na razie udalo mi sie ustawic magistrale na 151MHz i sprzet smiga stabilnie. (ale oczywiscie wszystkie urzadzenia pci, ide itd. sa podkrecone) Czy ten proc wytrzyma magistrale 166MHz ? Czy ktos go w ten sposob podkrecal? Dziekuje i pozdrawiam, Kris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 przelacz magistrale na 166 i sie dowiesz czy pojdzie czy tez nie moj 1600+ idzie bezproblemowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja na swojej msi kt3 ultra i antku xp1700+ wyciagnalem na aksa 163 fsb :P zasilka wymiekala na wyzszym, procek pewnie tez :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jak odblokujesz mnoznik i znajdziesz genialna plyte to wyciagniesz FSB i 400MHz. FSB nie zalezy od CPU tylko od chipsetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja na swojej msi kt3 ultra i antku xp1700+ wyciagnalem na aksa 163 fsb :P zasilka wymiekala na wyzszym, procek pewnie tez :wink: u mnie ma kt3 ultra fsb 151 i nic wiecej :( czekam na klej do odblokowanie z 4 maxa :D, jutro koncze robic WB, skladam WC, Vmod na 2,2V i bedzie sie dzialo ... 1,9Ghz musi byc :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja ma swój na 171 więc twój na pewno pójdzie na 166 o ile ci płyta pozwoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja ma swój na 171 więc twój na pewno pójdzie na 166 o ile ci płyta pozwoli. 1600+ ogolnie lepiej sie krecily niz 1700+ wiec kto wie ... i jego mobo jest na Kt 400 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Takie topici sa bez sensu bo niby z kad my mamy wiedziec czy pojdzie? Czy <span style="color:red;">[ciach!]</span>a az tak trudno sprawdzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 te procki były projektowane do pracy z FSB=200MHz (szyna MV6 czy jakoś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...