RaF Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 jakie sa najszybsze bo po zainstalowaniu crystal 3.0 wydajnosc chyba mi troche spadla co polecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Polecamy forum oprogramowanie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ale pewnioe bwedzie gorszy odzew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Nie crystal tylko catalyst chyba :) Ja mam na swoim gigabyte zainstalowane 3.0, ale ponoć najlepsze do tej pory są 2.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Catalyst 2.5 ze strony herculesa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...