deadfrog Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Mi to białe wglada na jakas twarz... :lol: Szpachla tam ma byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Mi to białe wglada na jakas twarz... :lol: Szpachla tam ma byc. A no tak :lol2: Czytac o tej porze juz nie umiem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) to białe to bedzie miejesce zaszpachlowane całe to bedzie zaszpachlowane bo mi sie nie chciało bawic w paincie;] fotki beda niebawiem juztro sie juz bore do roboty, poprawie to co jest jeszcze niedoszpachlowane i moze jutro bede malował:) EDIT: tak wyglada buda mniej wiecej kilk Edit 2: juz pomalowane :) jutro beda fotki(kolega wpadnie z cyfrówka) i czy warto malowac na zółto w sordku bude?? Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Polak_1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Odkopie temat bo wpadłem na pomysł, mam zamiar wyciąć z boku okno, wstawić plexiglass i w niej wiatraki (standart ;]), i zastanawiam sie nad tym żeby u góry wyciąć okno i w nim zrobić to samo, jak myślicie, czy ktoś robił coś podobnego (chodzi o góre budy ;])?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ja mam takie cos osobiscie mi sie to podoba :-P ale fotek nie mam bo koles od ktorego kupilem telefon ciegle wzwleka z daniem mi to niego kabelka, podobno juz znalazl :-P jak to prawda to bede mial kabel to i beda fotki.Pozdro i prosze o cierpliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ja mam takie cos osobiscie mi sie to podoba :-P ale fotek nie mam bo koles od ktorego kupilem telefon ciegle wzwleka z daniem mi to niego kabelka, podobno juz znalazl :-P jak to prawda to bede mial kabel to i beda fotki.Pozdro i prosze o cierpliwoscPolak a co sie stało z twoją ortografią niesamowita poprawa :lol2: czyżby przed wyslaniem textu na forum sprawdzasz go w Word-dzie??:). A co do modowania to moze by tak zrobic kompa w koszu na smieci takie jak sa czasem w biurach hehe a a klapka zamiast sie obracac to pod nia był by cd rom i by sie tak wysuwał jak w niektórych radiach samochodowych za 3000zł :) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Z koszami to melonowy ma doświadczenie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Polak a co sie stało z twoją ortografią niesamowita poprawa :lol2: czyżby przed wyslaniem textu na forum sprawdzasz go w Word-dzie??:). A co do modowania to moze by tak zrobic kompa w koszu na smieci takie jak sa czasem w biurach hehe a a klapka zamiast sie obracac to pod nia był by cd rom i by sie tak wysuwał jak w niektórych radiach samochodowych za 3000zł :) :lol2:nie sprawdzalem w word-dzie;] z tymi klapkami z cdrom'u to dobry pomysł:).Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 do sprawdzania pisowni polecam wtyczkę do firefoxa SpellBuund Dev.. podświetla błędne słowa w czasie pisania posta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 @PelzaK wiesz moze jak zmatowac plexie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 papierem sciernym (wodnym) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) aha to pozniej zobacze jak bedzie fajnie wygladac to zmatuje Edit: jakiej grubosci ma byc ten papier moze byc 1200? Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez Polak_1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...