Skocz do zawartości
Gość Polak_1991

Co O Tym Myslicie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Polak_1991

to białe to bedzie miejesce zaszpachlowane całe to bedzie zaszpachlowane bo mi sie nie chciało bawic w paincie;] fotki beda niebawiem juztro sie juz bore do roboty, poprawie to co jest jeszcze niedoszpachlowane i moze jutro bede malował:)

EDIT: tak wyglada buda mniej wiecej kilk

Edit 2: juz pomalowane :) jutro beda fotki(kolega wpadnie z cyfrówka) i czy warto malowac na zółto w sordku bude??

Edytowane przez Polak_1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Odkopie temat bo wpadłem na pomysł, mam zamiar wyciąć z boku okno, wstawić plexiglass i w niej wiatraki (standart ;]), i zastanawiam sie nad tym żeby u góry wyciąć okno i w nim zrobić to samo, jak myślicie, czy ktoś robił coś podobnego (chodzi o góre budy ;])??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Polak_1991

ja mam takie cos osobiscie mi sie to podoba :-P ale fotek nie mam bo koles od ktorego kupilem telefon ciegle wzwleka z daniem mi to niego kabelka, podobno juz znalazl :-P jak to prawda to bede mial kabel to i beda fotki.Pozdro i prosze o cierpliwosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam takie cos osobiscie mi sie to podoba :-P ale fotek nie mam bo koles od ktorego kupilem telefon ciegle wzwleka z daniem mi to niego kabelka, podobno juz znalazl :-P jak to prawda to bede mial kabel to i beda fotki.Pozdro i prosze o cierpliwosc

Polak a co sie stało z twoją ortografią niesamowita poprawa :lol2: czyżby przed wyslaniem textu na forum sprawdzasz go w Word-dzie??:). A co do modowania to moze by tak zrobic kompa w koszu na smieci takie jak sa czasem w biurach hehe a a klapka zamiast sie obracac to pod nia był by cd rom i by sie tak wysuwał jak w niektórych radiach samochodowych za 3000zł :) :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Polak_1991

Polak a co sie stało z twoją ortografią niesamowita poprawa :lol2: czyżby przed wyslaniem textu na forum sprawdzasz go w Word-dzie??:). A co do modowania to moze by tak zrobic kompa w koszu na smieci takie jak sa czasem w biurach hehe a a klapka zamiast sie obracac to pod nia był by cd rom i by sie tak wysuwał jak w niektórych radiach samochodowych za 3000zł :) :lol2:

nie sprawdzalem w word-dzie;] z tymi klapkami z cdrom'u to dobry pomysł:).Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Polak_1991

aha to pozniej zobacze jak bedzie fajnie wygladac to zmatuje

Edit: jakiej grubosci ma byc ten papier moze byc 1200?

Edytowane przez Polak_1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi