grzesiek.sz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/item97595728_1gb_sod...a_gwar_24m.html te pamięci nie sprzedały się juz dużo czasu (od połowy marca http://www.allegro.pl/item91757766_1gb_sod..._gwar_24m.html) pisałem do goscia 3 maile ale bez odpowiedzi co może byc nie tak ? czy ktoś wie coś o tej firmie ? i jak by się ona sprawowała w moim lapku ? czy moge liczyc na DDR400 i CL2,5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 daruj sobie te MDT, to są totalne noname, a o niekompatybilności nawet autor na stronie wspomina osobiście na Twoim miejscu w taką maszynkę jaką posiadasz nie wsadził bym takich kości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek.sz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 1.słyszałem gdzieś że MDT w niemczech to tak jak GoodRam w polsce, ale to bardzo niepotwierdzone informacje 2.na stronie MDT.de jest info ze testowane były na Compaq'ach 3.zainteresowałem się tymi pamięciami ponieważ mają takie parametry jakie mnie interesują 1024MB DDR400 CL2,5 a nie znalazłem żadnego innego modułu o takich parametrach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja kupiłem A-Data VITESTA 2*512MB za 310zł ( cena z dopłatą na gwarancje dożywotnią) Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez łuk-a-sz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja kupiłem A-Data VITESTA 2*512MB za 310zł ( cena z dopłatą na gwarancje dożywotnią)hmm muszę Cię zmartwić, ale wszystkie A-DATY mają gwarancję dożywotnią, więc ktoś Cię wprowadził w błąd V-DATY to marka low-endowa A-DATY i te kostki mają dwa lata gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek.sz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Czy ktoś widział jakieś inne ramy 1024 MB DDR400 CL2,5 ? dzisiaj spróbowałem poszukac w sklepach w Siedlach ale nic nie znaleźli nawet w necie sprzedawcy :( z których nieliczni wiedzieli o czym mówię a najbardziej mnie rozsmieszył jeden który zanim powiedziałem jakie to pamięci krzyknął mi 500 zł za 1024MB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ja myśle, że nie ma takich ramków, są cl2,5 ale tylko 333, a cl3 400, nawet ten gość w auckji coś kręci z tym napisem 333 - 400, być może przy 333 działają na cl2,5, a przy 400 trzeba zapodać cl3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek.sz Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Takie ramy napewno są ale nie u nas np. na newegg.com są ale żaden z polskich sklepów nie ma takich pamięci w ofercie choć mam nadzieję że się mylę i jakieś znajdę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Mam pytanko odnośnie wymiany / dołożenia pamięci w laptopie. Niedługo będę miał lapka della i będę chciał dołożyć mu 256 mb ramu. Czy taka operacja jest skomplikowana ? Czy trzeba będzie rozbierać obudowę ? Czy można zrobić to samemu, czy lepiej oddać do serwisu? W temacie laptopów jestem kompletnym laikiem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Pewnie będziesz musiał odkręcić śrubkę klapki zabezpieczającej wnękę na pamięci i po jej zdjęciu wsunąc pamięć w slot i zakręcić ponownie. Po więcej informacji odsyłam do instrukcji obsługi laptopa. W przypadku mojej Toshibki jest to bardzo dokładnie opisane w instrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ja we wtorek zamawiam 2 takie kosci: Corsair SO-DIMM 1024 MB DDR2 PC-533 CL4 sa w komputroniku po 326zl w koncu cena spadla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek.sz Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A DDR 400 CL2,5 nie ma zupełnie nie rozumiem czemu to że wiekszość lapków nie obsługuje DDR400 nie oznacza ze nie sprzedawały by się wiele osób ma DDR400 w kompach które chodzą jako DDR266 lub DDR333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) SODIMM 512/400 CL 2.5 http://www.s3plus.com/1024/pagine/eng/prod/soddr.htm Niestety tylko 512MB mają cl 2.5 :( Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 MDT a co z nimi nie tak he? Mialem w desktopie 128 MB DDR266 i chodzily bezproblemowo jako DDR333 bez podnoszenia napiecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek.sz Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 nie miałem doczynienia z tymi pamięciami a firmy nie znam kucyk dał raczej negatywną opinię ( niewiem tylko na jakiej podstawie ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...