Skocz do zawartości
ZIELONY MEGAMEN

MA KTOŚ MOŻE KODY DO MOTO RACERA 3 ? SORKI ŻE NA TYM DZIALE

Rekomendowane odpowiedzi

na cholere ci kody gra jest beznadziejna po 2 dniach odlazylem do szafki, u ciebie tez tak dlugo trzeba czekac az sie uruchomii, patche nic nie pomogl , jak chcesz kody wpisz w wyszukiwarce a nie tutaj, zaraz pewnie ktos cie zbluzga ze jestes zwylkym nabijaczem postow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo 1GHz tak sie kreca na 1200, dopiero te ostatnie serje sie kreca na 1333, ale ja wczesniej kupywalem, poszedl by moze i wiecej ale na wyzszym FSB ale nie moge takie uzyskać bo mam plyte jak widzisz na KT133

a tobie czemu tak licho podkreciles tylko 50 MHz wiecej niz ja , wczesniej mialem durona 600 podkreconego o 370MHz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajac zycie pewnie wiecej nie wyciagniesz zeby bylo stabilnie, ja tez moge dac wiecej ale coz z tego jak bedzie sie pokilkugodzinnej gze wieszal albo wywalal z mareczka, taka jusz granica proca, nie wszystkie serje sie tak samo kreca,ja z mojego na tej plycie wiecej nie wycisne i ty pewnie tez nie, nawet jakby chlodzenie zmienic, u ciebie moze by to co jeszcze dalo ale durniowi nawet to nie pomoze (mysle o w/c) , poprostu takie juz jego mozliwosci, gdyby plyta dawala mozliwosc wiekszego napiewcia bo tak tylko o 0,1V moge zwiekszyc, to moze by bylo cosik wiecej, na plytach po modyfikacji troche wiecej wyciskaja, ale nie chce mi sie w to bawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tym Abicie napewno masz gdzies w soft meneu cycle lanche czy cos tp i tam beda wartosci ustawione 2 albo 3 , podspodem jescze 2 takie ustawienia beda, juz niepamietam dokladnie ale pewnie tak jest bo na Abicie BH6 z celem tak mialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kody do gry.

Jeżeli chcesz być jedynym graczem w wyścigu i wygrywać za każdym razem to:

Wejdź do katalogu z grą i znajdź plik

Data levels barcelonScriptlevel.ini

następnie zmień numer w NbMaxMotos=12 na 1 poczym zmień numer w GainSR_0_0_0=10 na 100 i zapisz edytowany plik level.ini.

:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...