sempron64 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam mam plytke k8ne s.754 i nie wiem jak padpiac dodatkowy wentyl ma tylko dwa wyjscia i oba sa zajete co jest potrzebne zeby podpiac jeszcze jeden wentyl za pomoc z gory dzieki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam mam plytke k8ne s.754 i nie wiem jak padpiac dodatkowy wentyl ma tylko dwa wyjscia i oba sa zajete co jest potrzebne zeby podpiac jeszcze jeden wentyl za pomoc z gory dzieki. :)podpiac go do molexa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Albo to http://allegro.pl/item95791048_brakuje_ci_...za_5_99pln.html Tylko uwazaj z linia 7V. Jak ci siadzie wentyl na niej podpiety to na lini 5V poleci 12V :twisted2: Ale 5V i 12V sa w porzadku. Oczywiscie rownie dobrze mozesz podpiac kabelkami do molexa. wychodzi na to samo tylko trzeba troszke sie pomeczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempron64 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 gdzie sie podpina tego molexa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 czrwony (od wentyla) do czerwonego (od molexa) - czarny do czarnego i masz 5V czerwony do zoltego - czarny do czarnego i masz 12V Chyba. Pozatym to byla chyba 76 razy omawiane na forum. Tutaj wszystko sie dowiesz http://forum.purepc.pl/index.php?act=Search&f=14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempron64 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Dzieki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...