ojejku Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) NKPRO Concept nKPRO is the natural evolution of the freeware project netKar. A PC based racing car simulator with realistic physics. nKPRO is aimed both to professionals in the racing business and to racing enthusiast all around the world. It's aimed to offer an enviroment where people can learn about racing, car handling, behaviour on a racing track, car setup and data telemetry analysis. An advanced multiplayer engine will bring the driver straight into the action recreating the thrilling experience of a car race. netKar PRO is an ongoing project, there will be main software releases but the feature list and the technology behind the project is in a constant evolution, mostly driven by the user community backing the simulator. Słowa zacytowane z oficjalnej strony Wyszła wczoraj tutaj są mirrory :]. Pograłem chwilę i zapowiada się kolejny super sim. Trzeba pograc dłużej aby stwierdzić dokładnie. Engine graficzny dopracowany i chodzi super ;] Dźwięk jednak pozostawia wiele do życzenia, ale pewnie mody będą ;] Aha tutaj jest manual, jakby ktoś nie wiedział jak ustawić np. kierę albo jak ruszyć formułą ;] Ogólnie polecam go przeczytać zanim siądziecie do gry. Tutaj można ściągnąć AIM RaceStudio czyli coś jak "motec" w gtr ;]] tylko trzeba mieć do tego odpowiedni sprzęt :D A LCD nie działa podobno w demie :( Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 no wlaśnie sobie zaciągam w pracy, zobaczymy co to będzie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 W jedynce nie można było grać bez kierownicy więc ostrzegam w tej wersji może być tak samo :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Wygląda bardzo ciekawie, ale engine coś mi lekko zalatuje rFactor-em...? No i cena... iście przystępna jak na PL warunki. Sic! Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 demko sie zasysa, ale 40E za gre to troche za duzo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No ja wczoraj zrobilem pare lapow - chyba 3 :D Jak na poczatek calkiem niezle ale dzwiek silnika mnei poraza .. dodatkowo brak widocznego obrotomirza lub ogranicznika wkurza bo p odzwieku silnika nei idzie obczaic czy juz zmieniac bieg :D Ale droga ta giera :( Paru znajomych ma juz full musze sie przespacerowac do kogos i sprawdzic jak sie ma full do dema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 eeeeee przeczytałem "Simulator"... chyba podziękuję... choć scrreeny bardzo ładne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Bio przeca arcadowek dla mas jest mnogo. a simow jak na lekarstwo:) wiec nie martw sie napweno cos dla ciebie sie trafi.. Martwia sie tacy ludzie jak ja co szukaja idealnego sima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Napisałem "chyba". Nie trawię za bardzo simów, ale demko sobie ściągnę :] zobacze co ciekawego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 niestety nie dane jest mi w to pograc :/ wywala sie przy starcie: "aplikaxja nie zostala wlasciwie zainicjowana" :/ szkoda:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 niestety nie dane jest mi w to pograc :/ wywala sie przy starcie: "aplikaxja nie zostala wlasciwie zainicjowana" :/ szkoda:(A .NET 2.0 zainstalowałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 A .NET 2.0 zainstalowałeś ? nie i skoro jest wymagany to gra u mnie odpada, bo tego @#$% nie bede instalowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Na święta ma wyjść nowe dość ciekawe dodatki do netkara Osella Hillclimb w deszczu http://www.youtube.com/watch?v=mIS6U6K3-tM&feature=player_embedded Shelby GT http://www.youtube.com/watch?v=P_4GzjXwT90&feature=player_embedded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...