tomcyk Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jak tam u Was sie dzieje???Bo umnie to w sumie marno!!!!!!!! Same zaliczenia i zaległości:(:(:(:(:(Ale "The battle rages on" Napiszcie jak wy to znosicie?? Szacuneczek i powodzenia na egzaminach(nie dziekować) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Idzie jako tako. U mnie dopiero się zacznie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 5 egzaminów :? tzn przy dobrym wietrze jesli zalicze cwiczenia, to czeka mnie wyklad, a jesli nie to... poza tym trzeba oddac projekty i zabawa z ostarnimi kolokwiami. :( ale jakos ciagne. Ilość mówi sama za siebie. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jak ja za tym tesknie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jest cool. Mam tylko jeden egazmin. :D Zreszty jestem zwolniony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 mi narazie spoczko idzie :) wszystko w pierwszych terminach zaliczylem , ale 3 duze kobyly jeszcze mnie czekaja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 To bedzie moja pierwsza sesja i zapowiada sie hardcorowo :? W poniedzialek pierwszy egrazmin (z prawa :x) wiec trzymajcie kciuki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja też pierwszy raz to bedę przeżywał i jakoś nie zapowiada się wesoło, stadardowo 2 egzminy ale o trzeci to się sam postarałem bo nie zaliczyłem koła :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a tam szkoda gadac mam na 90 % drugi termin z rachuny a pozatym jeszcze 3-4 kolosy przed soba i dotego 5 egzamow w sesji :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 uuuuuuu zobaczymy jak to będzie. Wszystkie koła napisane (czekam na wyniki), a później 3 egzaminy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 u mnie juz po 2 zaliczeniach ale szykują sie jeszcze 3 egzaminy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 mi zostalo kolo z analizy i egzamin z logiki chyba ze oblalem kolo z filozofii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a tam .....kilka kolosow jeszcze i z usmiechem na ustach podejde do egzaminkow ;] , co to jest , analiza, algebra,uklady logiczne i takie tam.....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 U mnie norma..czyli pare kol do tylu pare do przodu ale ogolnie to sobie daje rade ;) Oby do przodu :D 26 egzamin ze Statystyki..oj poleje sie krew ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja tam jak zwykle bede sie malo uczyl i zdawal za 2 terminem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 za około tydzień mam 6 kolosów do napisania :P i na dodatek dwa projekty oddać, heh :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja niestety mam tylko obronę pracy dyplomowej, więc zabawa mnie ominie :( Apropo, mam coś dla was: http://allegro.pl/show_item.php?item=9629868 Technologia w służbie studenta 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja niestety mam tylko obronę pracy dyplomowej, więc zabawa mnie ominie :( Apropo, mam coś dla was: http://allegro.pl/show_item.php?item=9629868 Technologia w służbie studenta 8) amen bracie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 U mnie 1 egzamin z Fizyki i troche kolokwiow i laborek do oddania, ale jestem happy bo kolo z Programowania w Pascalu popchnolem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 U mnie sie tez juz zaczelo juz jeden przedmiot polozylem. Ale nie jest zle reszta jest na dobrej drodze. W tym tygodniu 3 kolosy mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 mam jedno polowkowe kolo z geometrii wykreslnej oblane, a matme we wrzesniu w sesji poprawkowej, odlewnictwo i obrobka plastyczna, materialy niemetalowe i organizacja przedsiebiorstw w gosp. morskiej zaliczone, musze tylko zaliczyc 2 czesc geom wykreś, i podstawy oceanotechniki, i to wszytko w tym tegodniu bleeeeeeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ODCHODZĘ Wrócę na to forum za jekieś 3 tygodnie. W tym tygodniu mam: -odrobienie jednej laborki i napisanie subkolokwium. -dwa subkolokwia z automatyki -do oddania dwa projekty z Projektowania Konstrukcji Maszyn -kolokwium z C++ - wykłady -zaliczenie z C++ -kolokwium z drgań -kolokwium z mechaniki płynów -kolokwium z wykładów z projektowania systemów cad'owskich W następnym tygodniu mam sesję. -egzamin z PKM'ow 6 godzin- można mieć książki, kserówki, notatki a zdaje jakieś 30% w każdym terminie. Tego samego dnia mam egzamin z Mechaniki płynów 3 godziny. PORAŻKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 mi zostalo kolo z analizy i egzamin z logiki chyba ze oblalem kolo z filozofii ;)Pamietam mój egzamin z Filozofi to była jazda :twisted: A teraz już prawie jestem "po" jeśli tylko moje prace z komunikowania społecznego się spodobają(kolo z którym to mam to jakiś psyho znam go już parę lat i to siętylko potwierdza) i czy zdałem egzamin z metod i badań medioznawczych, no i jeszcze jeden projekt/praca ale to pikuś. RS, fajne masz przedmioty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja nie mam jeszcze sesji bo nie ten poziom wiem tylko, ze brat w tej chwili ostro zakuwa chemie ghyhy a ja se przy necccie siedze ghyhy :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja jak dorzyje do sesji to będzie sukces - w tym tygodniu mam "ostateczne" terminy na oddanie projektów (doliczyłem się sześciu - pewnie o dwóch jeszcze nie wiem). Jutro pierwszy z niezawodności (nazwa predmiotu jest dość długa - ale ogólnie chodzi o prawdopodobieństwo) - mam dwie podkładki liczę na szybkie rozwiązanie - rzyczcie mi braku błędów. A sama sesja jak zwykle sama przyjemność (czyt. trzy e.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Jutro mam kolo z organizacji przedsiębiorstw, z takim fajnym starszym panem, kupilismy mu dobra flaszke 0,7 mamy nadzieje ze sie skusi i wyjdzie z sali jutro wieczorkiem powiem czy numer przeszedł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ja juz drugi raz poprawiam jedno zaliczeniowe kolo i za cholere nie wychodzi... moze troche w tym mojej winy :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ja nie mam jeszcze sesji bo nie ten poziom wiem tylko, ze brat w tej chwili ostro zakuwa chemie ghyhy a ja se przy necccie siedze ghyhy :D.Nie smiej sie tez cie dopadnie i bedziesz podwojnie cierpial :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Heh, w jutro zaliczenie ze statystyki, a w czwartek "zerówka" z Arhitektury Komputerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Dobra prawo zaliczone :D Co prawda tylko 3 ale i tak do przodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...