Skocz do zawartości
tomcyk

Qrde znów sesja

Rekomendowane odpowiedzi

5 egzaminów :?

tzn przy dobrym wietrze jesli zalicze cwiczenia, to czeka mnie wyklad,

a jesli nie to...

poza tym trzeba oddac projekty i zabawa z ostarnimi kolokwiami. :(

ale jakos ciagne.

Ilość mówi sama za siebie. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jedno polowkowe kolo z geometrii wykreslnej oblane, a matme we wrzesniu w sesji poprawkowej, odlewnictwo i obrobka plastyczna, materialy niemetalowe i organizacja przedsiebiorstw w gosp. morskiej zaliczone, musze tylko zaliczyc 2 czesc geom wykreś, i podstawy oceanotechniki, i to wszytko w tym tegodniu bleeeeeeeeeeeee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ODCHODZĘ

Wrócę na to forum za jekieś 3 tygodnie.

W tym tygodniu mam:

-odrobienie jednej laborki i napisanie subkolokwium.

-dwa subkolokwia z automatyki

-do oddania dwa projekty z Projektowania Konstrukcji Maszyn

-kolokwium z C++ - wykłady

-zaliczenie z C++

-kolokwium z drgań

-kolokwium z mechaniki płynów

-kolokwium z wykładów z projektowania systemów cad'owskich

W następnym tygodniu mam sesję.

-egzamin z PKM'ow 6 godzin- można mieć książki, kserówki, notatki a zdaje jakieś 30% w każdym terminie. Tego samego dnia mam egzamin z Mechaniki płynów 3 godziny.

PORAŻKA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi zostalo kolo z analizy i egzamin z logiki chyba ze oblalem kolo z filozofii ;)

Pamietam mój egzamin z Filozofi to była jazda :twisted:

A teraz już prawie jestem "po" jeśli tylko moje prace z komunikowania społecznego się spodobają(kolo z którym to mam to jakiś psyho znam go już parę lat i to siętylko potwierdza) i czy zdałem egzamin z metod i badań medioznawczych, no i jeszcze jeden projekt/praca ale to pikuś.

RS, fajne masz przedmioty :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak dorzyje do sesji to będzie sukces - w tym tygodniu mam "ostateczne" terminy na oddanie projektów (doliczyłem się sześciu - pewnie o dwóch jeszcze nie wiem). Jutro pierwszy z niezawodności (nazwa predmiotu jest dość długa - ale ogólnie chodzi o prawdopodobieństwo) - mam dwie podkładki liczę na szybkie rozwiązanie - rzyczcie mi braku błędów. A sama sesja jak zwykle sama przyjemność (czyt. trzy e.).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi