Skocz do zawartości
tomcyk

Qrde znów sesja

Rekomendowane odpowiedzi

uuoooo ja jutro popierdzielam do dziekanki bo mi kutas <span style="color:red;">[ciach!]</span> buc s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyn nie dał zalki z geodezji <span style="color:red;">[ciach!]</span>

oh.....no i zalka w piontek z majcy i we wtorek (za tydzien )egzamin

Pozwodzenia

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ogień co sesja ale w tej sesji jedna babka przesadziła... mialem 2 zadania dobrze na 100% i jedno bylo teoretyczne "napisac wzór na NPV w oznaczeniu niemieckim i angielskim" :shock: rozrysowąłem jej jak to się liczy i mnie uwaliła i nie ma poprawki. mają nas chyba uczyć myslenia a nie... i zegnaj licencjacie w tym roku pewnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

A u mnie byla ostatni sesja zimowa 3 zalki :P trwalo to 5 minut heheh, teraz tylko same seminarki i miejmy nadzieje ze na przelomie maja-czerwca przed nazwiskiem dojdzie :arrow: mgr

Pozdrofka

Davidian

Polamania nog Tweakowcy :idea: oby z wiedzy glowy wam nie spuchly 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez juz po sesji :D , niestety to juz ostatnia moja na studiach :( :( :( Teraz tylko napisac magisterke (ta gora materialow mnie przeraza :wink: ) i zegnamy Poznan i "szacowna" instytucje jaka jest UAM

Pozdrowki dla wszystkich zdajacych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może pochwalcie sie na jakich uczelniach studiujecie! Ja studiuje na Wyższej Szkole Ekonomii i Informatyki w Krakowie i mam 4 egzaminy w sesji zimowej. Pozdro dla wszystkich! Szacuneczek (bedzie ciężko! :( )

Gdzie to jest? Ja Politechnika Krakowska. Dziś azliczyłem kolejny wpis do indexu - jeszcze dwa egzaminki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może pochwalcie sie na jakich uczelniach studiujecie! Ja studiuje na Wyższej Szkole Ekonomii i Informatyki w Krakowie i mam 4 egzaminy w sesji zimowej. Pozdro dla wszystkich! Szacuneczek (bedzie ciężko! :( )

Gdzie to jest? Ja Politechnika Krakowska. Dziś azliczyłem kolejny wpis do indexu - jeszcze dwa egzaminki.

Całkiem niedaleko PK, na ul. św. Filipa, przyległa do kościoła... Mam kumpli na PK, na jakim wydziale jesteś???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam w tej sesji 3 egzaminy, ale 2 są podzielone na cześć zadaniową i teoretyczną. 1 zdany na 3,5, z drugiego cześć zadaniowa na 3,5, a z teorii to zdały 3 (słownie trzy) osoby z 210 !! !! Kolesia coś powaliło, ja nawet kartki nie oddałem, a połowa auli wyszła po trzecim pytaniu. Jutro 2 termin więc trzymajcie kciuki. Powodzenia na waszych egzaminach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yasin ty Qjonku 8)

mi zostalo 3go do zaliczenia test z materiałow niemetalowych, juz umiem wiec luz, pochodzic po zaległe wpisy do indexu i WOLNE

O stary, ja bym nie powiedział qjonek, cały semestr byłem gościem na uczelni, do "nauki" zabrałem się w styczniu (nie licząc kolosów po drodze) i udało się :) ale obiecałem sobie że w nadchodzącym semestrze pracuję systematycznie, bo teraz to jestem nieźle zjeb*ny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi