deeejot Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Heh ja chyba po tych egzaminach wylece !!! a najgorsze jest to ze jestem na studiach zaoczych i kasa ktora do tej pory wplacilem pojdzie sie je*a* heheh i wezma mnie do wojska jak sie gdzies nie zglosze do innej szkoly :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ja tam po sesji mam polowinki - 2,5 roku, ale bedzie impra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 uuoooo ja jutro popierdzielam do dziekanki bo mi kutas <span style="color:red;">[ciach!]</span> buc s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyn nie dał zalki z geodezji <span style="color:red;">[ciach!]</span> oh.....no i zalka w piontek z majcy i we wtorek (za tydzien )egzamin Pozwodzenia Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ja tam mam juz pierwszy egzamin za sobą i jest oki... jeszcze tylko z 3 tygodnie męki i potem luz.... no cóż chyba warto :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A u mnie sesja wlasciwa zaczyna sie dopiero jutro a juz 2 z 3 egzaminow zaliczone :D W wtorek jeszcze tylko algebra.... i jak wszystko dobrze pojdzie beda ferie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ja jutro mam egzamin. Już przedostatni :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a ja się dopiero koło połowy lutego za sesje wezme ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Łojezu!!! Juro KWP, wtorek SO a środa MiJP :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Kurde jutro eletele w środę algebra a w piątek analiza, ale jatka się zapowiada a od kucia to już mnie oczka pieką :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ugh, ja już z rana byłem na uczelni oblookać wyniki z fizyki... zdałem :D:D:D:D Jeszcze tylko ta po<span style="color:red;">[ciach!]</span>a algebra!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 a u mnie sesja bardzo bezstresowo - dzis zdalem na 4 systemy operacyjne (takie adminowanie win2k :) ) i mam juz luzik, tylko baze danych w db2 skonczyc i wolne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja mam ogień co sesja ale w tej sesji jedna babka przesadziła... mialem 2 zadania dobrze na 100% i jedno bylo teoretyczne "napisac wzór na NPV w oznaczeniu niemieckim i angielskim" :shock: rozrysowąłem jej jak to się liczy i mnie uwaliła i nie ma poprawki. mają nas chyba uczyć myslenia a nie... i zegnaj licencjacie w tym roku pewnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Powodzenia bo ja juz tak jakby po sesji , teraz wolne 3 tyg. tylko po wpisy musze zajsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja dopiero po pierwszym egzaminie - i to jeszcze ustny mnie czeka + jeszcze dwa. Przynajmniej z projektami się odrobiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja jestem na fizycę na USCSie w Lublinie:) W czwartek mam egzamin pisemny z analizy matematycznej mam , a za tydzień ustny z fizy... bardziej się boję analizy... Wszystkim mającym egzaminy połamania nóg życzę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ledwo co kontaktuje, więc wybaczcie błędy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Witam ! A u mnie byla ostatni sesja zimowa 3 zalki :P trwalo to 5 minut heheh, teraz tylko same seminarki i miejmy nadzieje ze na przelomie maja-czerwca przed nazwiskiem dojdzie :arrow: mgr Pozdrofka Davidian Polamania nog Tweakowcy :idea: oby z wiedzy glowy wam nie spuchly 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 A ja juz po sesji :D Wynik z algebry w czwartek. Trzymajcie kciuki, zebym zaliczyl i mial ferie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ja tez juz po sesji :D , niestety to juz ostatnia moja na studiach :( :( :( Teraz tylko napisac magisterke (ta gora materialow mnie przeraza :wink: ) i zegnamy Poznan i "szacowna" instytucje jaka jest UAM Pozdrowki dla wszystkich zdajacych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Yyyyyyyyy, jutro wyniki z KWP :( Boje się, bo pisałem straszne kocopoły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Yyyyyyyyy, jutro wyniki z KWP :( Boje się, bo pisałem straszne kocopoły :(Yyyyyyyyy, jutro wyniki z KWP :( Boje się, bo pisałem straszne kocopoły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Może pochwalcie sie na jakich uczelniach studiujecie! Ja studiuje na Wyższej Szkole Ekonomii i Informatyki w Krakowie i mam 4 egzaminy w sesji zimowej. Pozdro dla wszystkich! Szacuneczek (bedzie ciężko! :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Może pochwalcie sie na jakich uczelniach studiujecie! Ja studiuje na Wyższej Szkole Ekonomii i Informatyki w Krakowie i mam 4 egzaminy w sesji zimowej. Pozdro dla wszystkich! Szacuneczek (bedzie ciężko! :( )Gdzie to jest? Ja Politechnika Krakowska. Dziś azliczyłem kolejny wpis do indexu - jeszcze dwa egzaminki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 No i 3/4 sesji już za mną. Na razie idzie całkiem dobrze. PS. A studiuję na Politechnice Rzeszowskiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Może pochwalcie sie na jakich uczelniach studiujecie! Ja studiuje na Wyższej Szkole Ekonomii i Informatyki w Krakowie i mam 4 egzaminy w sesji zimowej. Pozdro dla wszystkich! Szacuneczek (bedzie ciężko! :( )Gdzie to jest? Ja Politechnika Krakowska. Dziś azliczyłem kolejny wpis do indexu - jeszcze dwa egzaminki. Całkiem niedaleko PK, na ul. św. Filipa, przyległa do kościoła... Mam kumpli na PK, na jakim wydziale jesteś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ja mam w tej sesji 3 egzaminy, ale 2 są podzielone na cześć zadaniową i teoretyczną. 1 zdany na 3,5, z drugiego cześć zadaniowa na 3,5, a z teorii to zdały 3 (słownie trzy) osoby z 210 !! !! Kolesia coś powaliło, ja nawet kartki nie oddałem, a połowa auli wyszła po trzecim pytaniu. Jutro 2 termin więc trzymajcie kciuki. Powodzenia na waszych egzaminach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Dzisiaj to u mnie pierwszy dzień sesji, ja mam już wszystko zaliczone i dłuugie ferie przed sobą, życzę wszystkim powodzenia na egzaminach i samych czwórek i piątek w indexie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Yasin ty Qjonku 8) mi zostalo 3go do zaliczenia test z materiałow niemetalowych, juz umiem wiec luz, pochodzic po zaległe wpisy do indexu i WOLNE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Dzisiaj to u mnie pierwszy dzień sesji, ja mam już wszystko zaliczone i dłuugie ferie przed sobą JA też tak chce ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Yasin ty Qjonku 8) mi zostalo 3go do zaliczenia test z materiałow niemetalowych, juz umiem wiec luz, pochodzic po zaległe wpisy do indexu i WOLNE O stary, ja bym nie powiedział qjonek, cały semestr byłem gościem na uczelni, do "nauki" zabrałem się w styczniu (nie licząc kolosów po drodze) i udało się :) ale obiecałem sobie że w nadchodzącym semestrze pracuję systematycznie, bo teraz to jestem nieźle zjeb*ny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...