lubmich Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Może pochwalcie sie na jakich uczelniach studiujecie! Ja studiuje na Wyższej Szkole Ekonomii i Informatyki w Krakowie i mam 4 egzaminy w sesji zimowej. Pozdro dla wszystkich! Szacuneczek (bedzie ciężko! :( )Gdzie to jest? Ja Politechnika Krakowska. Dziś azliczyłem kolejny wpis do indexu - jeszcze dwa egzaminki. Całkiem niedaleko PK, na ul. św. Filipa, przyległa do kościoła... Mam kumpli na PK, na jakim wydziale jesteś??? A to wiem gdzie - tam niedaleko jest taka knajpka - wchodzi się przez bramę i w dół :D. Wydział Inżynierii Lądowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Pozdrawiam wszystkich! -Duronio z 1 roku Biologii UAM Właśnie wróciłem z egzaminu z chemii- qrtsche, trzebabyło uczyć się więcej niż wczoraj od 22 do 3 a nie na necie siedzieć....Jutro ide po wyniki- jak będzie dobrze biorę piwko i przychodzę tu pograć w q3, jak źle-- gram bez piwka :wink: Poza tym 4.02 anatomia i 6.02 botanika i chyba poprawa z zoologii :( PS: to moja pierwsza sesja, powiem krótko: dobrze, że jest kawa :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Tak nazywa się "u Filipa" :), na wydziale inżynierii Lądowej znam Kube Gregora. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 w sumie to jestem na elektryku na polibudzie wroclawskiej w sesji mam jeden egzamin, ale tylko dlatego, ze wszystko mialem wczesniej albo zaliczenie jest z cwiczen za to zostal mi najwiekszy egzam, bo z fizy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Hehes algebra 4,5 i zaczynam ferie :D Pozdrowienia dla Ty co jeszcze beda mieli examminy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Prze... macie Ja tam jestem w LO i MAM FERIE :lol: Powodzonka :) PS: wojto19a: Ty chodzisz do tej prywatnej na Filipa ? Na ktorym roku jestes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 aaaaaaaa mnie jeden egzamin i zapinam sesje :D :D :D no moze oprócz dwóch warunków które mam :D ( ale studia to nie wyścig kiedyś sie skończy) a poważnie nieżle musiałem sie nakąbinować zeby poprzekładać terminy :lol: a tak z ciekawości kto jest z AGH ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 mam nadzieje ze sesja wam tak pojdzie jak mi. wsio ok :D goog luck ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 hehe a ja mialem niedawno 100-dniowke :D i trzeba bedzie sie zaczac niedlogo do matury uczyc :cry: a tak apropo sudiuje ktos moze na polibudzie poznanskiej automatyke i robotyke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 a tak z ciekawości kto jest z AGH ? Ja jestem z UJ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Hurra!! z KWP dostałem 4, z MiJP 3.5 !! Jeszcze tylko Systemy Operacyjne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 No i zaliczyłem analizę matematyczną na 3, ale zaliczyłem :) !!! Jeszcze tylko Fizyka w piątek i koniec!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 hehe a ja mialem niedawno 100-dniowke :D i trzeba bedzie sie zaczac niedlogo do matury uczyc :cry: a tak apropo sudiuje ktos moze na polibudzie poznanskiej automatyke i robotyke?ja jestem z airu ale we wrocku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no coz jestem po zerowce z fizy i mam zwolnienie calosciowe z matmy ale i tak pyta przy wpisywaniu do indexu (50% polewa) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...