Skocz do zawartości
tomcyk

Qrde znów sesja

Rekomendowane odpowiedzi

Może pochwalcie sie na jakich uczelniach studiujecie! Ja studiuje na Wyższej Szkole Ekonomii i Informatyki w Krakowie i mam 4 egzaminy w sesji zimowej. Pozdro dla wszystkich! Szacuneczek (bedzie ciężko! :( )

Gdzie to jest? Ja Politechnika Krakowska. Dziś azliczyłem kolejny wpis do indexu - jeszcze dwa egzaminki.

Całkiem niedaleko PK, na ul. św. Filipa, przyległa do kościoła... Mam kumpli na PK, na jakim wydziale jesteś???

A to wiem gdzie - tam niedaleko jest taka knajpka - wchodzi się przez bramę i w dół :D. Wydział Inżynierii Lądowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam wszystkich! -Duronio z 1 roku Biologii UAM

Właśnie wróciłem z egzaminu z chemii- qrtsche, trzebabyło uczyć się więcej niż wczoraj od 22 do 3 a nie na necie siedzieć....Jutro ide po wyniki- jak będzie dobrze biorę piwko i przychodzę tu pograć w q3, jak źle-- gram bez piwka :wink:

Poza tym 4.02 anatomia i 6.02 botanika i chyba poprawa z zoologii :(

PS: to moja pierwsza sesja, powiem krótko: dobrze, że jest kawa :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaa mnie jeden egzamin i zapinam sesje :D :D :D

no moze oprócz dwóch warunków które mam :D ( ale studia to nie wyścig kiedyś sie skończy) a poważnie nieżle musiałem sie nakąbinować zeby poprzekładać terminy :lol:

a tak z ciekawości kto jest z AGH ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a ja mialem niedawno 100-dniowke  :D i trzeba bedzie sie zaczac niedlogo do matury uczyc  :cry: a tak apropo sudiuje ktos moze na polibudzie poznanskiej automatyke i robotyke?

ja jestem z airu ale we wrocku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi